Øko-oplevelser

Spis en øko-is & støt et godt formål

Fornyligt bedyrede jeg, at jeg ville spise mig igennem Danmark i jagten på at finde de steder, der går op i økologi, bæredygtighed, gode råvarer og serverer mad lavet med kærlighed. Sommeren er her, så nu er turen kommet til is.

Folk der kender mig godt, vi vide, at jeg ikke er den store is-spiser. Men.. tadadada… den is jeg spiste  idag, fra Social foodies, er uden tvivl den bedste vaffelis, jeg nogensinde har fået! Hvis man ønsker det, bliver vaflen enten fyldt (ikke til randen selvfølgelig) med hvid eller mørk chokolade. Jeg valgte den hvide og derudover to kugler: en med kirsebær og en med ferrero rocher, altså smagen af de lækre lækre chokoladekugler i guldpapir. Ovenpå kom der hjemmelavet lakridsguf.  Nøj, det var godt!

David valgte flødebolleis og stracciatella, den var også god, men jeg synes min var bedst ;)

social foodies is
Isen er lavet på gode råvarer, mælken og fløden er økologisk, og de naturlige smagsvarianter er også primært økologiske. M u m s !

Og så smager det ikke bare godt, det støtter også et godt formål. Social foodies er en social økonomisk virksomhed, hvilket betyder, at deres overskud geninvesteres i gode projekter, der sikrer arbejdspladser i Afrika og ved at at uddanne afrikanske bønder inden for økologisk landbrug.

Social foodies butikker er i København, men du kan også få isen og andre produkter leveret til døren. Besøg social foodies her.

Social foodies

Social foodies

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tina 15. juni 2016 at 16:10

  Spændende koncept. Og isen ser jo enormt lækker ud (elsker at de putter chokolade i bunden, ligesom vaffelisene man køber i en 6-pak til fryseren) Det må jeg prøve, når jeg er i København. Tror du, de udvider til Odense? ;)

 • Reply Kamilla Maria Jakobsen 16. juni 2016 at 13:26

  Mmm, den var så lækker og genialt at putte chokolade i, især den hvide.. var der dagen før og spiste en til! Det ligner slet ikke mig, men jeg er overbevist!

  Jeg håber de udvider til Odense, vi kan jo spørge ;)

  Kærligst

 • Leave a Reply