Kontakt

Du er velkommen til at skrive til kontakt@påherrensmark.dk

13 Comments

 • Reply Gitte Mikkelsen 12. april 2015 at 13:39

  Hej

 • Reply Jytte Skovgaard 7. juni 2016 at 13:12

  Hej
  Dejligt initiativ med “Strik for skaberværket”
  – jeg vil meget gerne købe nogen af jeres karklude! Er det muligt?
  – Pris?
  – Og kan I sende dem med posten?
  Mvh Jytte

 • Reply Jytte Skovgaard 7. juni 2016 at 13:12

  Svar gerne på min mail: jytteskovgaard@yahoo.com

 • Reply Joanna 10. juni 2016 at 10:10

  Hej Kamilla Maria Jakobsen
  Jeg forsøger at komme i kontakt med dig, har skrevet en mail til dig på denne sides adresse, på http://www.kamillamaria.dk og gennem trospraksis@areopagos.org.
  Vh Joanna

 • Reply Preben Bakbo Sloth 2. april 2017 at 23:48

  Har lige kigget i et par af dine indlæg, og indlægget om blomster, der gavner og glæder giver mig lige anledning til et par kommentarer…

  Jeg blev uddannet blomsterdekoratør nede midt i 80’erne men forlod desværre hurtigt faget pga. allergier. De fleste tænker umiddelbart allergier i den forbindelse, og jeg blev da også undersøgt for alle mulige af den slags dengang. Ingen pollenallergi el. lign. her! Min mistanke var alle de kemikalier, som blomsterne – især de afskårne – er behandlet med, var årsagen. Det kunne og kan ikke bevises, men flere og flere får disse allergiske reaktioner – især på huden og må forlade faget eller være henvist til en endeløs behandling med hormonpræparater, som kun er symptombehandlende og ikke helbredende.

  Som du antyder er mange afskårne blomster stadig dyrket i Afrika og Sydamerika. Og de er dyrket med et væld af kemikalier, pesticider etc. Derudover behandles de med div. gasser for at kunne holde sig undr den lange transport.
  Blomsterne plukkes/skæres i et gartneri i Afrika/Sydamerika, via et marked der flyves de til Holland, hvor de står på et stort marked, som distribuerer til store dele af Europa. Der står blomsterne måske et par dage eller fire. Så kommer de til et af de store grønttorve i Danmark, hvor de også kan stå nogle dage. Derefter købes de af en blomsterbutik her i dronningeriget, hvor de også står nogle dage, før de ender hjemme hos dig og mig. Og hos os skal de jo gerne holde fire – syv dage.

  Hvordan kan det lade sig gøre? Blomsterne har jo ofte været over en uge undervejs før de står hjemme hos os?
  Selvfølgelig opbevares de køligt undervejs, men for at de alligevel ikke skal visne, og far at de først for alvor skal begynde at folde sig ud, hjemme hos os, behandler man dem under transporten med – forskellige gasser!!!

  Ikke så sært at der kan udvikles exem m.m., hos blomsterdekoratører og gartnere. Og ikke så meget økologisk gøftekants- og naturromantik i faget.
  Men jeg savner nu stadig faget.

  Jeg mødte også ultimo 80’erne, efter jeg havde forladt faget, en dokumentarist, som var kommet på sporet af en sag om alt dette fra en af de små lande i det nordlige Sydamerika.
  Gartneriarbejdere, som dyrkede mange af disse blomster, fik efter nogle års arbejde børn med forskellige handicaps i langt højere grad end andre i samme region. Endvidere var floder og vandløb, som modtog spildevand fra disse gartnerier, fuldstændigt døde på lange strækninger i deres videre løb mod havet. Tankevækkende sammenhæng!
  Hun (dokumentaristen) havde på en rejse dertil hyret en lokal filmfotograf, en bil og et par sikkerhedsfolk for at filme de fuldstændigt døde og livløse vandløb og interviewe nogle af gartneriarbejderne. De var blevet jaget på flugt af bevæbnede folk fra gartneriernes sikkerhedsteams!
  Så røg den sidste smag af romantik!

  Forholdene er måske blevet bedre i dag. Forhåbentlig er der færre kemikalier i anvendelse i dag end for 30 år siden. Jeg håber det. Og nyder blomsterne – både de kemiske og de naturlige :-)

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 3. april 2017 at 5:36

   Kære Preben
   Tak fordi du skrev og delte din erfaring!
   Giftige blomster.. det ødelægger godt nok noget af oplevelsen!. Jeg kunne forestille mig, at det sikkert stadig gør sig gældende i dag, men det tror jeg da lige, at jeg vil læse lidt op på!
   Nu spirer det og blomstrer omkring os og giver anledning til at hente nogle friske og gift-frie buketter ind, det glæder jeg mig til.
   Kærligst Kamilla

 • Reply Mads 5. marts 2018 at 16:49

  Hej, kan du skrive en mail på mads.h@outlook.dk?

 • Reply Kirsten Thule Hansen 17. maj 2018 at 19:45

  Kære Kamilla.
  Jeg har i dag fundet frem til dig og PÅ Herrens Mark.
  Du har en meget vedkommende, inspirerende og tankevækkende blog. Jeg ser frem til at følge dig.
  Jeg vil meget gerne købe to at dine nye hæfter.
  Kærlig hilsen
  Kirsten

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 28. maj 2018 at 11:53

   Tak kære Kirsten <3 Jeg blev så glad for din kommentar. Jeg håber pakken er nået frem til dig!
   Kærligst
   Kamilla

 • Reply Anne-Louise Groll 18. marts 2020 at 15:45

  Hej, Kamilla, sikke en fin side, jeg er meget interesseret i nogle postkort, gerne 5 for 60kr? Men jeg har forsøgt at maile til dig og hver gang ændre den automatisk mail adressen, vældig mærkeligt, så nu prøver jeg her.
  Vil du kontakte mig på
  (isagroll@live.dk)

  Kh.
  Anne-Louise Groll

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 31. marts 2020 at 11:36

   Kære Anne-Louise
   Godt du fik fat i mig. Håber du har modtaget postkortene.
   Kærligst
   Kamilla

 • Reply Majbritt Sharon Risumfeldt 2. marts 2023 at 7:43

  Kære Kamilla

  Tak fordi du er dig og tak for David, i to specielt dig har hjulpet min søn meget og gør det stadig, du har også været der for mig.

  Af 💕 hjertet tak.

  Majbritt

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 27. april 2023 at 17:18

   Kære Majbritt, jeg ser først din besked her nu. Tak! Den rørte mig virkelig meget og gjorde mig varm om hjertet. Vi er så taknemmelige for din søn og for dig!! Knus

  Leave a Reply