Alt mellem himmel og mark

Velkommen på Herrens Mark

Når du besøger min blog, så forestil dig, at jeg inviterer dig ind, tænder lys for dig, skænker en kop af din yndlingsdrik, rækker dig et tæppe og spørger om du sidder godt.

Jeg har lavet en video til dig – se den herover.

“At være på Herrens mark” forbindes med de fleste at være i en presset og rådvild situation. Det kender jeg alt til.

Samtidig tror jeg også, det er et godt sted at være. Jeg erfarer, at jeg ikke er overladt til mig selv, men bliver guidet undervejs.

Jeg ønsker, at På Herrens Mark skal være et åndehul, et sted, hvor det er tilladt at være sårbar, tvivlende og rådvild. Jeg deler mine ærlige refleksioner om det, der gør ondt, glæder mig, det jeg længes efter og undres over, og jeg inviterer dig til at gøre det samme. Jeg ønsker at starte samtaler om både de små og  store spørgsmål i livet.

På et jordnært plan er Herrens mark også den natur, hvor jeg nyder at være, og den jord, som jeg gerne vil passe bedst muligt på. Jeg eksperimenterer med at leve mere bæredygtigt og i pagt med skaberværket, som jeg elsker. Jeg nyder dens skønhed og roen.

bølge
Jeg er 28 år, gift med David på 7. år, professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation. Er flyttet 15 gange i mit liv, mest rundt i Danmark. Har slået mig ned på Fyn langt ude på landet. Jeg elsker at s k r i v e, gå tur med min hund, tage billeder og spise ost!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karina Rafn 25. maj 2017 at 22:08

  Hej Kamilla!
  En rigtig flot side du har fået lavet dig. Mvh Karina

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 2. juni 2017 at 10:22

   Kære Karina
   Tusind tak, det gjorde mig glad at læse!
   Kærligst
   Kamilla

  Leave a Reply

  Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud