Alt mellem himmel og mark

Om

Når du besøger min blog, så forestil dig, at jeg inviterer dig ind, tænder lys for dig, skænker en kop af din yndlingsdrik, rækker dig et tæppe og spørger om du sidder godt.

“At være på Herrens mark” forbindes med de fleste at være i en presset og rådvild situation. Det kender jeg alt til.

Samtidig erfarer jeg også, at det ikke nødvendigvis er et sted, jeg behøver være bange for at være. For jeg er ikke alene.  Jeg er ikke er overladt til mig selv. Gud er med mig og ønsker at guide mig.

Jeg ønsker, at På Herrens Mark skal være et åndehul, et sted, hvor det er tilladt at være sårbar, tvivlende og rådvild. Jeg deler mine ærlige refleksioner om det, der gør ondt, glæder mig, det jeg længes efter og undres over, og jeg inviterer dig til at gøre det samme. Jeg ønsker at starte samtaler om både de små og  store spørgsmål i livet.

På et jordnært plan er Herrens mark også den natur, hvor jeg nyder at være, og den jord, som jeg gerne vil passe bedst muligt på.

Jeg er 32 år, gift med David på 11. år, professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation. Jeg er ansat som ulønnet gadediakon. Jeg opsøger og møder mennesker, som kæmper med hjemløshed, misbrug og sociale problemer, og ser nærvær som min vigtigste opgave! Mødet med mennesker dér strækker mig og udvider mit hjerte mere end noget andet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Karina Rafn 25. maj 2017 at 22:08

  Hej Kamilla!
  En rigtig flot side du har fået lavet dig. Mvh Karina

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 2. juni 2017 at 10:22

   Kære Karina
   Tusind tak, det gjorde mig glad at læse!
   Kærligst
   Kamilla

 • Reply Miss Jeanett 27. november 2017 at 15:27

  Ihh en fin blog, du har! Hvor på Fyn bor du?

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 27. november 2017 at 15:37

   Kære Jeanett
   Tak skal du have :) Jeg bor tæt på Glamsbjerg. Hvad med dig?
   Kærligst
   Kamilla

 • Reply Karina 30. april 2023 at 20:21

  Hej Kamilla!
  Jeg følger stadig din blog. Mvh Karina (igen)

 • Reply Karina 30. april 2023 at 20:21

  Hej Kamilla!
  Jeg følger stadig din blog. Mvh Karina (igen)

 • Leave a Reply