Alt mellem himmel og mark

3. søndag i advent: Refleksionsdagbog

Glædelig 3. søndag i advent. Jeg har haft en dejlig dag med juletræsfældning og familietid. Stunder med kærlighed og glimt af noget himmelsk. En dejlig dag at se tilbage på.

I begyndelsen af året udgav jeg hæftet “Guds fodspor i mit liv“. Noteshæftet indeholder daglig inspiration til at se tilbage på dagen med kærlige øjne og lede efter Guds fodspor i dagen, for jeg tror virkeligt på, at Gud er tilstede hele tiden. Han smiler over os, glæder sig med os, græder med os, forlader os aldrig. Fordi han har skabt os (tænkt på os før vores forældre gjorde) og elsker os. Det virker måske abstrakt, men jeg tror vi kan øve os i at få øje på glimtene.

I dag har du mulighed for at downloade 3 dage fra hæftet. Hent det lige her: Noteshæfte til adventskalender.
Du kan enten printe siderne ud eller lade dem være afsæt for, at du skriver i en notesbog eller hvad, der passer dig bedst.

Stine der har prøvet hæftet af, skrev dette til mig:  “Følelsen af, at intet er for småt eller for stort, når det er Gud, man kommunikerer med, den er jo helt fantastisk. At uanset om det er bøn eller tak, så bliver det lyttet i ren kærlighed. Det giver en så dybtfølt ro og tryghed – en tillid til, at alt nok skal gå, at jeg er okay. Det giver en indsigt i egne svagheder og sårbarhed, men i særdeleshed også et fokus på de styrker, vi besidder.”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply