Butik

Noteshæfte til et aftenritual

Noteshæftet indeholder vejledning og inspiration til at se tilbage på din dag med kærlige øjne og lede efter Guds fodspor i dagen, fx som et lille aftenritual. Der er plads til, at du kan skrive dine egne tanker, refleksioner og bønner. Der er et opløftende bibelvers til hver dag.

Hæftet er 64 sider med sider til 30 dage. Hæftet er i A5 størrelse, trykt på genbrugspapir og svanemærket.
Få en smagsprøve på hæftet her. 

Pris: 65 kr + forsendelse.
Bestilling: kontakt@påherrensmark.dk

Læs andres erfaringer med noteshæftet
“Jeg bruger hæftet om aftenen og sørgerfor at sidde med det, når jeg har mulighed for at være alene. Det er en hyggelig måde at komme ned i gear efter en lang dag. Somme tider med en kop te, somme tider med et tændt stearinlys, men uden musik, tv eller andet, der ville flytte fokus.  Det virkeligt fine er jo, at der pludselig bliver anledning til at tænke de tanker, som vi burde tænke – nå ja, måske ikke absolut hver dag – men i hvert fald ofte. Men som drukner i daglige gøremål, vasketøj og travlhed… Når tankerne blive samlet omkring dine fine spørgsmål, så strømmer taknemmeligheden pludselig! (..)
Følelsen af, at intet er for småt eller for stort, når det er Gud, man kommunikerer med, den er jo helt fantastisk. At uanset om det er bøn eller tak, så bliver det lyttet i ren kærlighed. Det giver en så dybtfølt ro og tryghed – en tillid til, at alt nok skal gå, at jeg er okay.
Det giver en indsigt i egne svagheder og sårbarhed, men i særdeleshed også et fokus på de styrker, vi besidder.”
Stine

Spørgsmålene fungerer godt. Jeg har været glad for variationen i dem, så det ikke blev det samme, jeg skulle forholde mig til hver aften. Spørgsmålene har på forunderlig vis passet til, hvor jeg var henne den dag. Særligt spørgsmålet om, hvad jeg fornemmer, at Gud i dag særligt har glædet sig over, gav mig noget rigtig godt og overraskende.
Mette

Jeg har siddet i min seng, lige inden jeg har lagt mig til at sove om aftenen.
Jeg synes spørgsmålene var fine! Jeg kunne særligt godt lide dem der handlede om “dagen i morgen” da der ofte er et eller andet der bekymrer mig, og det er ikke altid jeg lige får delt det med Gud. Derfor var det rart at jeg kunne skrive mine bekymringer ned som en slags bøn.”
Emma

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply