0

Støt

bølge

 
Bloggen og podcasten er min store passion. Jeg vil skabe håb på nettet. Et åndehul, hvor vi mødes og tør tale om stort og småt. Jeg vil skabe ro og nærvær i cyberspace. Et sted, hvor du kan være og falde til ro.

Mange tak for en super god blog og indlæg, som jeg læser dagligt. Jeg føler virkelig det du skriver er tiltænkt til mig 😉 Jeg føler virkelig for første gang i mit snart 26-årige liv, at jeg ikke er sær og unormal. Så endnu engang TAK! Bliv endelig ved 😊👍
– Læser på bloggen

Bliver du inspireret, når du læser mine indlæg? Vil du give mig et kærligt klap på skulderen? Så er her et par måder du kan støtte mig.

Like, kommenter og del
Noget af det skønneste jeg ved er at få kommentarer! Det giver glæde og smil på læben at vide, at du læser med. Måske kender du nogen, der vil have glæde af min blog – så del den endelig!

Støt økonomisk
Det kræver både tid og ressourcer at blogge og podcaste, og jeg drømmer om at gøre det fuldtid engang. Bidrag går i første omgang til hosting, teknisk udstyr, redigeringsprogrammer til lyd, video og billeder og fortsat udvikling af bloggen. Når du støtter mig, støtter du min drøm.