Alt mellem himmel og mark

Anbefalinger til læsning, kreativ fordybelse og eftertanke

I dag vil jeg dele to anbefalinger til hoved og hjerte, jeg glæder mig til at fordybe mig i. Her kommer de:

Magasinet Tørst lander i min postkasse to gange årligt. Tørst er et smukt magasin om ‘livets større spørgsmål’ og har haft temaer som ‘Skønhed, balance, anerkendelse”.  Magasinet er gratis og du hvis du tilmelder dig inden d. 3. december får du magasinet når det udkommer senere i december. I det kommende magasin har jeg og min praktikant, Mie, skrevet en refleksion om tilgivelse. Du kan få et gratis abonnement her.  Magasinet udgives af Areopagos, jeg også har haft samarbejde med omkring min podcast.

Bibelhjerte er en kreativ notesbog skabt af dygtige Pernille Ryttersgaard Rønn, der står bag Grand Stories Design. 
Bibelhjerte kan være en inspiration til at læse i bibelen, både for dig med meget eller mindre erfaring med at læse i bibelen. Ideen med notesbogen er at læse bibelen og arbejde med teksten på en kreativ måde, der kan vække fordybelse og refleksion. Der ligger den grundtanke bag at Bibelen har livsvisdom til os – også i dag.

Bogen inkluderer en guide til, hvordan du bruger siderne og kommer i gang med at fordybe dig i Bibelen på en umiddelbar og kreativ måde. Der er plads til at skrive om det du har læst, male tegne eller bruge nogle af siderne som scrapbog. Der er også anbefalinger til, hvor du kan læse i bibelen. Jeg har fået den ære at skrive en tekst om “Derfor skal du læse Salmernes bog”.

Bibelhjerte er finansieret gennem kickstarter.com, og målet er nået, hvilket betyder, at Bibelhjerte med sikkerhed sættes i produktion og du kan derfor være sikker på at modtage dit eksemplar, hvis du bestiller her inden 2. december. 

Hvis nogen af jer har lyst til at dele tanker og refleksioner på baggrund af enten Tørst eller Bibelhjerte, så del dem endelig så vi kan inspirere hinanden. Du er også velkommen til at skrive til mig.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply