24 skridt mod julefred

Forventninger og fred – 19.

Jeg har fundet ud af, at vi er nogle, der synes julen kan være lidt svær. For intenst, for overvældende. Forventningen om, at det skal føles godt og glædeligt, når det måske er svært at mærke. Følelsen af fiasko, når man er udmattet og ude af stand til til at leve op til at være i et særligt julehumør. Sådan føles det i alle tilfælde nogle gange for mig.

Hvis jeg sad overfor dig og kunne se på dig, at mine ord vækker genklang, så ville jeg smile til dig. Og hvis du smilede tilbage, ville det varme mig, og vi ville begge vide, at vi ikke er alene. Måske ville  vi begge opleve et lille øjeblik af fred.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Anne 19. december 2016 at 22:32

    Jeg smiler :-)

  • Reply Sofie 19. december 2016 at 23:15

    😊❤

  • Reply Nanna Pedersen 20. december 2016 at 7:10

    Jeg vil via Cyber smile til dig! Jeg ELSKER dine indlæg her på bloggen, da jeg føler de nærmest er skrevet til mig eller skrevet af mine tanker og følelser ☺️❤️

  • Leave a Reply