Om

“At være på Herrens mark” forbindes med de fleste at være i en presset og rådvild situation. Det kender jeg alt til.

Samtidig tror jeg også, det er et godt sted at være. Jeg erfarer, at jeg ikke er overladt til mig selv, men bliver guidet undervejs.

Når du besøger min blog, så forestil dig, at jeg inviterer dig ind, tænder lys for dig, skænker en kop af din yndlingsdrik, rækker dig et tæppe og spørger om du sidder godt.

Jeg ønsker, at På Herrens Mark skal være et åndehul, et sted, hvor det er tilladt at være sårbar, tvivlende og rådvild. Jeg deler mine ærlige refleksioner om det der gør ondt, glæder mig, det jeg længes efter og undres over, og jeg inviterer dig til at gøre det samme. Jeg ønsker at starte starte samtaler om de store spørgsmål i livet.

På et mere jordnært plan er Herrens mark også den natur, hvor jeg nyder at være, og den jord, som jeg gerne vil passe bedst muligt på.


Fakta

Jeg er 28 år, gift med David på 7. år,  bachelor i kristendom, kultur og kommunikation. Er flyttet 15 gange i mit liv, mest rundt i Danmark. Har slået mig ned på Fyn langt ude på landet. Er selvstændig, også på dagpenge og i gang med at finde min vej i livet.

ps. Denne blog er tidligere drevet af min veninde Tina og jeg, fra marts 2017 er det kun mig alene på marken.

No Comments

Leave a Reply