Samarbejde

Jeg indgår gerne særlige udvalgte samarbejder mellem din organisation/virksomhed og min blog.
Samarbejdet skal være i overenstemmelse med min etik og værdier. Jeg er ikke interesseret i at opfordre til ligegyldigt forbrug og jeg stiler højt efter at omtale og samarbejde skal gavne både mig selv, mine læsere og med store ord medvirke til at gøre verden til et bedre sted på et bæredygtigt, åndeligt eller menneskeligt plan.

Nuværende samarbejdsaftaler

Areopagos er en kristen organisation, der arbejder med religionsdialog, kristen spiritualitet mm. i Danmark, Kina og Norge. Areopagos honorerer mig for en række podcast-episoder med ansatte hos Areopagos. Vilkårene for samarbejdet er, at jeg selv bestemmer indholdet i podcasten. Jeg har valgt at invitere en række af deres medarbejdere med, da deres arbejde og passion er relevant for min podcast. Jeg nævner samarbejdet indledningsvist i gældende episoder.

Crossyoga er den europæiske variant af yogafaith. Jeg bliver honoreret for at skrive en række indlæg under min uddannelse til crossyoga-instruktør.

Skal vi samarbejde?
Har du en ide til et samarbejde? Så skriv til mig på kontakt@påherrensmark.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

No Comments

Leave a Reply