Samarbejde

Jeg indgår gerne særlige udvalgte samarbejder mellem din organisation/virksomhed og min blog.
Samarbejdet skal være i overenstemmelse med min etik og værdier og være til gavn for mig selv og læsere på bloggen.

Nuværende samarbejdsaftaler
Areopagos er en kristen organisation, der arbejder med religionsdialog, kristen spiritualitet mm. i Danmark, Kina og Norge. Vilkårene for samarbejdet er, at jeg selv bestemmer indholdet i podcasten, da mit indhold er i overenstemmelse med deres formål. Jeg har valgt at invitere en række af deres medarbejdere med i podcasten, da deres arbejde og passion er relevant for min podcast. Fx taler jeg med Bente Lundbak Phil om lytning. Jeg nævner samarbejdet indledningsvist i gældende episoder.  Jeg modtager et honorar for den tid jeg bruger på at udvikle podcasten og betaler skat af dette.

Skal vi samarbejde?
Har du en ide til et samarbejde? Så skriv til mig på kontakt@påherrensmark.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

No Comments

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud