24 skridt mod julefred

24 skridt mod julefred – 4

Teknikken har drillet på flere fronter i går og i dag. Nu er gårsdagens endelig indlæg oppe, og jeg har lavet nye temabilleder til julekalenderen. Billederne har også drillet, og jeg var nødt til at lave der om flere gange. Efter at have brugt mindst 1 time på det hele var mine skuldre kravlet op under ørerne, mine tænder sammenbidte, og det gik op for mig, at jeg havde holdt vejret (ikke i 1 time dog), men nok til, at jeg følte mig helt presset i kroppen.

Jeg lagde mig derfor fladt på sofaen og fokuserede på åndedrættet. Uden at lave det om, men bare lade det finde sit naturlige leje.

Medmindre vi er syge eller forpustede kommer åndedrættet helt naturligt, og sender små kærlige bølger igennem kroppen.

Bibelen beskriver, hvordan mennesket kom til live ved, at Gud blæste sin livsånde ind i næseborene.

Åndedrættet kan minde os om vores forbindelse til Gud. Gud blæser sin ånde i os og vi skal intet gøre.

Vi ånder uden at skulle præstere, men kan hvert sekund tage imod livets gave.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply