24 skridt mod julefred

24 skridt mod julefred – 5

Der findes ord og sætninger, som jeg kan blive åndeligt mæt af at indtage. Jeg er vokset op med bogen “Vær den du er” af Margareta Melin, og jeg holder meget af den. I dag stødte jeg på disse ord, som jeg vil dele med dig:

“Vi har ikke alle fået lige megen kærlighed. Om du har fået nogen kærlighed, så giv den videre! Den kærlighed, man giver, forsvinder ikke, tværtimod – den vokser.
Den eneste måde, man kan forøge sin kærlighedskapital på er at sætte den i omløb.

Hvis du er bange for menneskene, så giv din kærlighed til træerne og fuglene og jorden under dine fødder. Når bare du giver den videre, vokser den. Og i samme takt som kærligheden vokser, svinder angsten ind”.

[De næste 24 dage begiver jeg mig ligesom “de vise mænd” ud på en rejse, hvor jeg søger barnet i krybben. Gennem daglige ritualer, handlinger, bønner og bibelord, vil jeg vandre mod barnet; kærligheden der fødes ind i vores verden, og i vores hjerter, hvis vi giver den lov. Følg med her.]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sofie 5. december 2016 at 21:47

  Ja nogen gange er det godt at have andres gode ord at fylde sig med. Har forgæves forsøgt at skaffe bogen, som er udsolgt fra forlaget. Den virker rigtig rar.

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 6. december 2016 at 10:30

   Kære Sofie

   Jeg har skaffet bogen på facebookgruppen “Salg af kristne bøger”, og vist nok også antikvarisk engang. Jeg ved, at Tina også har fundet den på loppemarked.

   Kærligst

 • Reply No name 7. december 2016 at 13:36

  Tak Kamilla for at gi mig et åndehul her i min meget travle og stresset arbejdsdag.

  Det er et dejligt citat der får tankerne fra materialismen og deadlines til ro og kærlighed.

 • Leave a Reply