Alt mellem himmel og mark

9 ting jeg vil lave i marts

I februar skrev jeg om 9 ting jeg ville lave i februar. Fra listen nåede jeg faktisk ikke så meget andet end at spise fastelavnsboller og se Netflix (og David gav mig blomster). For Februar blev en hel del anderledes, end jeg havde forventet, jeg har nemlig valgt at stoppe som landbrugselev. Det har ikke være en let beslutning, men den rigtige. Jeg vil gerne dele mere herom en anden dag.

David og jeg er flyttet til hjem til min mor i Sønderjylland, hvor vi skal bo indtil vi ved, hvor vi skal bo på længere sigt.

Den første forårsmåned er kommet og i marts vil jeg:

  •  Give give mig i kast med køkkenhave og derfor købe frø og begynde forspiringen.
  • Lære min mors hund, Bertram, flere nye tricks! Vi træner næsten dagligt og i løbet af den første uge, jeg har boet her, har han lært at lave yoga (hundestrækket) på kommando og lukke døren med sin pote. Dyyygtiiiig! Jeg følger trofast med hos Københavnersnuden, der er den bedste (og sjoveste) hundetræner jeg kender. Og udelukkende hundtræning med positive metoder (ingen straf eller råben).
  • Spise stenbiderrogn sammen med Tina! For et år siden holdt vi en mandagsfest med stenbiderrogn, bobler og blinis, det må gerne gentage sig!
  • Besøge fødevaremessen “Foodexpo” og især udforske Økohallen. Jeg har vundet 3 billetter til et madevent!
  • Læse bogen “Elsket nok til at tale sandt” af Gunni Bjørsted. . Gunni viede David og mig til vores bryllup. 
  • Lave hjemmelavede toffifee, jeg har fundet en opskrift hos Valdemarsro.dk som jeg må prøve. Toffifee er nok mit yndlingsslik, men jeg tør ikke se på ingredienslisten, fordi jeg er ret sikker på, at den dumper på flere fronter… Så nu vil jeg prøve at lave dem selv af lækre økologiske råvarer.
  • Jeg fik ikke sendt kort ud hverken til jul, nytår og i februar som jeg havde tænkt jeg ville, så i denne måned vil jeg forsøge mig med et par håndskrevne forårskort til nogen jeg har kær.
  • Besøge Grantoftegaard og se på påskelam. Det er ved at blive en tradition i Davids familie, og forhåbentlig starter den også i år med, at at David og jeg nyder en hyggelig frokost i cafebutikken inden. Sidste år da jeg var derude opfangede jeg en herlig samtale blandt fårene.
  • Jeg er trådt ind i dagpengeland, så jeg vil med ihærdighed forsøge at gøre det til en hyggestund, når jeg skriver jobansøgninger, jeg tænker: En lækker drik, stearinlys og måske et stykke chokolade eller tre… ;)Hvad skal du lave?

Får der smiler

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply