Tro og spiritualitet

Du kan nå os

Nogle gange bliver vi såret dybt af et andre mennesker, overraskede og forfærdede over at se en side af et menneske, som vi ikke vidste fandtes og som efterlader os dybt sårede.

Anklager, skam, vrede og skuffelse hvirvler rundt i luften som forurenende partikler, der skader sindet og hjertet. Og nogle gange må vi gå, lade vores veje skilles, fordi det hele er blevet så frygteligt kompliceret og vores brudthed bliver en fælde for den anden.

Da øver jeg mig at sige ligesom Jesus: “Fader, tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør”.

Jeg kan ikke gennemskue den andens handlinger til bunds, jeg kender ikke det menneske i dybet, som du gør, Gud.Ved ikke, hvorfor denne vrede skal ramme mig og hvad der er op og ned. Jeg ved bare, at vi gør hinanden ondt og ikke kan nå hinanden.

Du kan nå os Gud. Tilgiv os, for vi ved ikke, hvad vi gør.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply