Bogskrivning

Jeg siger farvel, rejser og sender et postkort..

Overskriften lover sensation.. og det er også en sensation (for mig i hvert fald), at jeg:

Lige om lidt siger farvel til dagpengesystemet og begynder mit nye arbejdsliv, som selvstændig og tilkaldevikar.
Og jeg begynder det nye kapitel med at tage 6 dage til Bornholm for at skrive, sove og slappe af.

Jeg har booket det skønneste værelse, jeg længe har set: Hvide gulve, en stor træseng, brændeovn og lyserøde håndklæder.. Prinsesse-drømme!

Selvom jeg har været ledig de sidste 15 måneder og jeg har gået meget derhjemme, så har det ikke være en badeferie. Det har der været for mange bekymringer til for mit vedkommende.

Som ledig må man heller ikke forlade landet, medmindre det er ferie for egen regning, da man skal kunne stå til rådighed for et job. Jeg overvejede derfor først at tage til Sverige og leje en hytte eller andet. Men i virkeligheden er jeg ikke så god til at rejse væk fra vante omgivelser. Jeg ret meget en hjemme-type (ja ja, sofa-type!). Jeg har sjældent lyst til at rejse væk fra mit hjem i længere tid, fordi jeg synes det kræver en indsats, som jeg ikke har lyst til, når jeg endelig har ferie og weekend.

Bornholm er en destination jeg godt kan “overskue” i den forstand, at jeg nok ikke farer vild i en jungle eller strander i en lufthavn uden at kunne tale det lokale sprog (og dooog når jeg tænker over det…. bornholmsk ;) )

Jeg glæder mig til at sidde på en varm klippe og indsnuse havet. Og så skal jeg skrive. Den ferie er afsat til at skrive på min, (jeg øver mig stadig på at sige det), kommende bog.

Senere tager jeg til Allinge, hvor jeg også skal besøge skønne Catrine aka Carmamama og nørde med hendes nye podcast.

Jeg glæder mig, selvom jeg ikke kan have manden og pelsen med i kufferten og det er ret uvant og gør mig lidt utryg. Men hverken David eller Karla egner sig til hvide trægulve, så det er nok meget godt de bliver hjemme, haha.

Jeg skal skrive på min bog, på et værelse med hvide gulve og lyserøde håndklæder. Dét glæder jeg mig til.

Jeg sender et postkort fra klippeøen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Line 22. maj 2017 at 11:36

  Det lyder som taget ud af en af mine mange drømme …..åhhhh Kamilla jeg misunder dig . Jeg er vokset op på Bornholm , så kan kun sige glæde dig . Bornholm kan noget helt særligt for et menneske som dig og mig ….undskyld men føler at jeg kender dig 😊Knus Line

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 22. maj 2017 at 13:44

   Kære Line
   Må du også finde vej til at udleve din drøm <3 Det er med sommerfugle og spænding i maven, at jeg i dag har afmeldt mig dagpengesystemet.
   Dine ord får mig til at glæde mig endnu mere til at tage til Bornholm!! Jeg tror du har ganske ret!
   Kærligst
   Kamilla

  Leave a Reply