Selvkærlighed, Tro og spiritualitet

Refleksioner over en morgenbøn

Jeg har igennem hele mit liv fået af vide af mennesker på min vej, “Du skal ikke skal tage ting så tungt”, “Du skal lære at lade ting passere”, “Du skal ikke være så følsom”, måske er det ikke de præcise formuleringer, men det har altid været sådan jeg har opfattet budskabet, og følt det som en kritik af min følsomhed, af mig.
Denne her bøn vækker en fred i mig, en selvaccept. Den giver mig også styrke, for ja, jeg ønsker at være stærk i denne hårde verden, men jeg vil aldrig lade mit hjerte blive hårdt. Jeg vil turde være følsom og sårbar og dermed åben.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nanna 16. juni 2016 at 13:40

  Sikke et smuk morgenbøn. Den vil jeg huske. Tak for en super god blog, som jeg lige er begyndt at følge og er inde på dagligt :) i giver mig så meget håb, glæde og tro på livet som også en særlig følsom og sensitiv person. Tak!
  Kh fra Nanna

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 16. juni 2016 at 14:19

   Kære Nanna
   Tusind tak fordi du skrev, jeg sidder ærligt med en tåre i øjenkrogen og fik en klump i halsen midt i min chokolademad.. Det er altså virkelig dejligt at vide, at vores skriblerier kan gøre en forskel for andre.. <3
   Kærligst Kamilla

  Leave a Reply