Alt mellem himmel og mark

#2 Det jeg tænker på…

#At jeg er lidt træt efter natarbejde. Havde egentlig sagt til mig selv, at der er slut med det, men jeg har brug for pengene, da min bærbær synger på sidste vers. Uden den kan jeg ikke skrive, redigere video, billede og lyd.

#At jeg har skrevet mig som jobsøgende på LinkedIn, jeg søger et 10-20 timers deltidsjob. Men jeg orker ærlig talt ikke sælge mig selv. Suk.

#At jeg egentlig holder ret meget af fabriksarbejde, det er konkret på en måde min hjerne elsker. Men usikkerheden ved at være vikar er for stor, tror jeg.

#At jeg skal ofte søger svar og fred de forkerte steder. Jeg er derfor begyndt oftere at begynse min morgen med at spise sjælemad, hvor jeg spørger Gud om råd og guidning. Det gør en forskel.

#At min yndlings dansklærer Birthe lærte mig, at det hedder “dagen begynder” og “en bil starter”, altså ikke “dagen starter”. Jeg tænker faktisk på hende af og til, at hun er en af dem, der kaldte min skrivelængsel frem og hjalp den til at blomstre.

#At jeg savner min lillebror. Tror lige jeg vil sende ham en SMS.

#At jeg kender de mest vidunderlige kvinder. Dagens ledere, ikke på direktionsgange eller i karriereræs, men i forbilledlighed og karakter: helt igennem hverdagens helte: kærlige, modige, passionerede, skrøbelige og elskelige. I går mødtes jeg med 3 af dem og vi delte liv, bad for hinanden og så på hinanden med kærlighed. Sikke en gave.

#At jeg har hang til mismod og bekymringer, men når jeg tænker efter, så har jeg så meget at takke for.

Hvad tænker du på?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply