DIY

2. søndag i advent: lav og send et julekort

Min mormor har i mange år sendt omkring 75 julekort hver år. Ja, femoghalvfjerds.  Nu er hun blevet svagtseende, så det er ikke længere en mulighed, men i stedet for laver hun juleopringninger. Der er noget virkelig fint ved at sende et ‘gammeldags’ julekort, måske til en du har ikke har talt med længe? Håndskrift er nærmest blevet en saga blot i disse moderne tider, men det er personligt og der er noget ganske særligt ved at få sådan et håndskrevet kort i postkassen. Jeg elsker det. Jeg forlænger gerne magien ved et håndskrevet kort med en kop te og et stearinlys. Det er noget særligt.
Herunder finder du inspiration til at lave dit eget julekort. Har du mon allerede sendt julekort eller planer om?

Julekort til at printe ud
De to julekort herunder er lavet af Mie. Jeg har printet dem ud og limet dem på et stykke tykt pap jeg have liggende. Du finder dem lige her og kan frit bruge dem: Julekort af Mie Grønne-Grann


Et julekort til nye minder
Jeg er vild med notesbøger i alle afskygninger. Gerne FSC-mærket (for bæredygtig skovbrug). Denne lille notesbog fra Søstrene Grene har jeg flere gange brugt som kort til en gave og en opfordring til modtageren om at gemme minder.
Julekortet er et stykke pap, der er klippet i samme form som notesbogen, og bagefter pyntet med lidt bomuldsgarn og lærkegren.

 

Et julekort med pynt
Et stykke A4 papir med pynt, så enkelt kan det også gøres. Det kunne også være en julestok, gran eller en julekugle. Hvad du nu har i gemmerne.
Her har jeg lavet en porcelænspynte-ting med tryk fra grangren. Jeg overvejer at sælge den i min kommende webshop, så hvis nogen af jer er interesserede så sig til.

Postkort med bibelvers
Jeg har et restsalg af mine postkort, der også kan gå til et julekort. Måske i en fin slikpose eller med et bånd omkring?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply