DIY

DIY: En Birketræsvæg der bringer naturen ind i stuen

Vi har haft gang i et hyggeligt gør-det-selv-projekt i stuen.  Vi har lavet en dekoration til den ene væg af birketræsstykker. Resultatet er virkelig blevet godt synes jeg, det skaber varme og hygge-stemning. Jeg er vild med at hive naturen ind i boligindretningen, og jeg er sikker på, at det har en gavnlig effekt, ligesom natur-terapi, det har det i hvert fald for mig. Det er dejligt at kravle ned i sofaen og se op på de skønne træstykker i blide brunlige farver, det leder tankerne hen på skovens ro. Sådan så det ud før og efter.

Birketræerne blev fældet for en måneds tid siden og blev skåret op i ca 2 centimers bredde og har siden da tørret indenfor. Vi har brugt ca. 132 stykker.

Vi købte en OSB-plade (en plade bestående af træspåner) i målene 1,22x 2,44. Pladen har vi derefter malet over to gange med hvid træ-maling. Dernæst skruede vi pladen op på væggen og limede stykkerne på med montage-lim. Inden vi gik i gang med at lime stykkerne op, lagde vi dem i bunker af samme størrelse, så vi havde nogenlunde overblik over, hvor mange vi brugte undervejs og dermed endte med det udtryk, vi gerne ville have.


Da vi boede i København havde vi lavet en lignende væg på en blændet dør.


ps. Jeg har træstykker til salg og kan skaffe flere, hvis nogen skulle være interesseret i et lignende hygge-projekt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply