DIY

DIY: lav en hyggelig minibar til dine gæster

Er du også vild med at have gæster? Jeg synes det er så dejligt. Ikke mindst at forkæle dem. Gøre klar. Lave mad. Ja, det hele. Jeg har en lille bed and breakfast drøm, som skal udleves en dag.

Fordelen ved at være flyttet på landet er, at når vi for besøg, så har vi ofte overnattende gæster, og det er altså dejligt at have mere tid sammen. Vi er så heldige, at vi har et gæsteværelse og det har jeg hygget mig med at indrette (det må I se en anden gang).

Nu til mini-baren. Det fine skab har været et dukkeskab og er malet af min oldefar. Elsker farven og blomsterdetaljerne.

Nu er det blevet en minibar og fyldt op med gode sager:

  • To lækre safter
  • En pose cashewnødder
  • Urtebolscher
  • En juice-brik
  • En oplukker og to glas
  • To bambus-tandbørster, tandpasta og tandtråd

Og så ligger der  også en lille bibel, som jeg synes der skal gøre på et “hotel-værelse” (og hvad der man stadig kan finde mange steder, læst eventuelt historien om bibler på hotelværelser..). Den lille bibel er arvet fra min oldemor.

Nu jeg tænker over det, så tror jeg faktisk også, der har været en lille pose slik, men den er der vist nogen, som har spist.

Nu mangler vi bare en gæst, der vil gå ombord i minibaren.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply