Alt mellem himmel og mark

9 ting jeg vil lave i februar

Jeg har haft min allerførste uge som landbrugselev på Stenalt Gods, og nu har jeg tiltrængt weekend! I denne uge har jeg fodret, malket, fejet, fejet, fejet, fejet og fodret, malket, fejet, fejet, fejet… og en helt masse andre ting, der har resulteret i, at mine arme er godt ømme! Det har været en spændende uge, det vil jeg gerne berette mere om en anden dag, men pt. kommer her, nogle ønsker for februar. For i denne måned vil jeg gerne være særligt god til at fylde hyggelige, skægge, afslappende elementer ind i hverdagen, for når jeg synes mange ting er nye og svære, så må jeg opveje det med, at jeg samtidig gør en masse, der gør mig let og glad!

Derfor vil jeg i februar:

1. Gøre andre glade. Få sendt et par februar-kort ud (de der egentlig skulle have været julekort ;))
2. Bage de her fastelavnsboller med creme & flødeskum. Jeg fik dem sidste år hos en veninde, og jeg tænker stadig på dem, de er fantastiske! Hvis jeg ikke når at bage dem, så må jeg skaffe lignende på anden vis … ;)
3. Lære vores nye by Ørsted at kende, de har blandt andet en kendt kro som er omdrejningspunktet i dokumentaren “Landsbyen, der ikke ville dø”.
4. Købe blomster til mig selv
5. Se en masse afsnit af “The Fosters”, der tegner til at blive en rigtig spændende serie.
6. Nusse en masse gedekid i stalden
7. skrive et par blogindlæg..
8. Besøge Randers Frimenighed, som vi overvejer at komme i..
9. Og netop nu.. denne fredag aften, vil jeg læne mig tilbage, drikke et glas hvidvin, spise veggieburger og nyde vores weekendgæst aka Draco the labrador (vores tidligere naboers dejlige vovse)

Gedekid

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ann-Christine 7. februar 2016 at 22:02

  Skøn liste!
  Og hvor lyder det super spændende, sjovt (og lidt hårdt) med den første uge som landbrugselev! :)
  Rigtig dejlig februar til dig

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 11. februar 2016 at 15:11

   Ja, rigtig hårdt, men også dejligt med de søde gedekid i denne tid ;)

  Leave a Reply