Alt mellem himmel og mark

Nyt blogår, nyt blogdesign, velkommen!

På det seneste har vi været i gang med at hive gammel tapet af og sætte nyt op her på bloggen. Så velkommen ind og se dig lidt omkring!
I december havde vi 1 års fødselsdag på bloggen, vi har dog ikke haft tid til at mødes og fejre, så det har vi til gode. Vi vil gerne sige tak for det første år og tak for den fine modtagelse af bloggen. Vi elsker at skrive, fundere og snakke med jer om stort og småt, og vi glæder os til et nyt blogår.

Vi vil allerhelst, at vores blog afspejler det liv vi lever. Den hverdag, vi hver især har og de tanker, vi gør os. Derfor vil vores indlæg fortsat være en god blanding af konkrete oplevelser, som vi gerne vil dele, samt refleksioner af nogle mere indre processer, som vi gennemgår. Vi har lovet hinanden, at vi kun skal blogge, når vi har lyst og overskud. Bloggen må aldrig blive en byrde, hvor vi skal nå at skrive x antal indlæg om ugen. Ingen tvivl om, at vi rigtig gerne vil skrive tit og ofte, for vi elsker den form for formidling, men vi er ret bevidste om, at den hverdagslykke, som vi gerne vil skrive om, ikke må blive til hverdagsstress, fordi indtryk skal nå at blive til udtryk. Derfor kan vi ikke love hvor indlægs-omfangsrigt det nye blogår vil blive, men vi lover jer, at de indlæg, der bliver skrevet, er lavet med glæde :-)

Bloggens navn – på Herrens mark – har flere betydninger. Forbindelsen til naturen er en. En anden er de faser i livet, hvor vi ikke helt har greb om livet, og hvor vi er fuldstændig på Herrens mark. Den tilstands nuancer og facetter vil vi gerne skrive mere åbenhjertigt om. “Talk the walk” kunne opfordringen til os selv lyde. Ikke for at gøre bloggen til en stor gang kattejammer, men fordi livet er mangefacettet. Det er skønt, men har hæslige elementer på samme tid. Denne vekselvirkning er en del af menneskelivet, og vi forstår og værdsætter lysets betydning og værdi endnu mere, fordi vi også har mødt mørket.

Tak fordi du læser med.

Tina og Kamilla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply