Øko-oplevelser

Besøg hos Camilla Plum på Fuglebjerggaard

Fuglebjerggaard
Hvis du som jeg kan lide at komme på landet, få frisk luft, spise mad af gode råvarer og lavet med masser af kærlighed, se søde dyr og finde lækre produkter, så er Fuglebjerggaard et rigtig godt bud på en dejlig oplevelse.

De fleste kender nok Camilla Plum fra TV, som den altvidende, skønne kogekone, der står i et herligt køkken og kokkerer med en masse dejlige krydderier.

Camilla bor på Fuglebjerggard i Nordsjælland mellem Helsinge og Græsted, og gården er åben for besøg hele året. Der er planteskole, masser af egne frø (Camilla har nogle af de største samlinger af fx tomat – og chilifrø), der er kurser og arrangementer og en skøn lille café. Tina og jeg var på Fuglebjerggaard sidste forår på kursus om den økologiske have.

Fuglebjerggaard

Stedet er ret “flower-power-agtigt” (med det mener jeg; afslappet, pyntet, lidt rodet, men virkelig hyggeligt) og hvis du vil spise i cafeen skal du nok regne med at sidde lidt ubekvemt på en bænk tæt sammen med andre, men det er den del af oplevelsen!

Vi fik en dejlig morgenmad og et lækkert stykke kage!
kage cafe fuglebjerggaard

Fuglebjerggaard

Hvad der også er en del af oplevelsen er “øko-toilettet”, og ja, her står jeg lidt af.
øko-toilettet

Du må gerne synes, at jeg er sart, det synes min medblogger Tina vist, for hun synes ikke det var så slemt (men hun har også været spejder).. men altså jeg synes bare, at du skulle vide det, så er du ligesom forberedt! ;)

Lad os nu lige slutte med at tale om noget andet. Jeg gik nemlig ikke tomhændet hjem, se bare her:

Fine frøposer
Fuglebjerggaard

Flerårig grønkål, timian, havesyre og potter
Fuglebjerggaard

På gensyn!
Fuglebjerggaard

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply