Tro og spiritualitet

Der var en, der tænkte på dig først

Det var værd at vente på. Blomsterne står nu fint i marken. Varmen har gjort sit. Jeg har især glædet mig over, at min dahlia med navnet ‘Café au lait’ har vist sig. Den rosa gigantiske dahlia, der har så mange lag, at jeg forestiller mig, at man kunne fare vild derinde, hvis man var en larvetype.
Ih, sikke en skønhed. Det er også den, der bryder coveret her på På Herrens Mark. Jeg håber, at de næste blomster kommer til at blive ligeså fine, så jeg kan hoppe i et par gummistøvler igen og skyde nye fotos.

Denne dag vil jeg dedikere til, at få styr på det forsømte. Nogle små og store ting jeg har udskudt længe. Mere eller mindre vigtige ting som at opdage, hvad der ligger nederst i vasketøjskurven og særligt vigtige ting som at ringe op til en ven, jeg ikke har talt med længe.

Fordi livet er det hele, det store og det små, og midt i det hele tror jeg Gud er at finde. Guds rige er midt i blandt os. Derfor beder jeg i dag, for dig der læser dette:

Må du uanset, hvad din dag bringer vide, at du ikke er alene. Må du erfare, at der strømmer en kærlighed til dig, fra et hjerte som altid banker for dig.
Må du uanset, hvad du tænker på, vide at der var en, der tænkte på dig først.
Må du gå ud i din dag med kærlighed, livsmod og håb,
og må du altid hente din styrke hos Ham.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nanna Frida 16. august 2020 at 20:54

    Jeg har ikke andre ord end wow! Sikke et paradis og skønhed af blomster.. Dahlia er så smukke. Jeg har lige bestilt en afskåret Dahlia ved en lokal blomsterbutik til i næste uge. Jeg er spændt på om den ligner din smukke “café au lait” :) Tak for et dejligt blog indlæg, som gjorde mig glad. Dejligt at blive mindet om Guds kærlighed og tilstedeværelse ❤️

  • Leave a Reply