Skaberværk

Du har givet solen og månen deres plads

Her hvor vi bor på Fyn er der faldet en hel masse skøn sne. Det begyndte for alvor at sne i onsdags, da jeg havde fødselsdag, og sikke en skøn gave, hvis du spørger mig.
Jeg er vild med vinteren, når den udtrykker sig i frost, kulde og en sne, der lyser op. Jeg har været ude med mit kamera, kravlet rundt i sneen, indsnuset kulden og fanget solen, der sendte sine sidste stråler hen over den snedækkede mark. Da jeg kom hjem og så billederne igennem blev jeg endnu mere glad. Som et postkort af en anden verden.

Sikke et skaberværk.
Tegn på guddommelig kreativitet.
Helbredende skønhed, der løfter mig op.
Jeg måtte der ud. Jeg måtte sige tak.
Jeg overvældes af håb.
Jeg bæres af den hånd, der har skabt det hele.
Alt er i din hånd.

Jeg kom i tanker om disse ord fra Bibelen:

‘Din er dagen, din er natten,
du har givet solen og månen deres plads.
Du har fastlagt landjordens grænser,
sommer og vinter har du skabt.’
– Salmernes Bog

 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply