Alt mellem himmel og mark

Efterårstemning & hjemme-hygge

Jeg er vild med efteråret. På mange  måder passer det bedre til mit sind end sommeren, vi har sagt farvel til.  Efteråret er for mig en tid til fordybelse, hygge, comfort-food der varmer (Bagte rodfrugter,  supper, græskar, grønkål, æbler og nødder), lag-på-lag tøj, gåture i skoven og sofahygge.

I går lå der en dyne af tåge over det hele og da jeg gik tur med vovsen, føltes der som at have et blødt tæppe over hovedet.

img_0918

Jeg kan også mangle sollys, så jeg forsøger at komme ud og nyde strålerne når de er der. Men lige nu nyder jeg efteråret fuldt ud. Også når det regner.

Regn er for mig en anledning til at hygge endnu mere indenfor.  Vi er efterhånden faldet rigtig godt til i vores lejlighed (vi flyttede til Fyn i juli) og på det sidste har vi brugt tid på at lave et plankebord, reoler af æblekasser, hylder og hænge billeder op og finde flere møbler i genbrug. img_0885 img_0897 c96652ad-6350-4cba-a83e-21b2ee658c94

Her er blevet så rart, på en nærende måde. Vi øver os også i at rydde op efter os selv, holde det rent og hyggeligt. Selvom vi har boet sammen i 6 år, ja så øver vi os stadig på den del, men det går fremad. Nogle gange.

Vi har også fået en Karla der roder gevaldigt, men det er åbenbart en del af pakken ;)

img_0758

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maria H.Pedersen 19. oktober 2016 at 21:17

  Sikke et dejligt sanselig, hyggeligt og stemningsfuldt indlæg 😄 må vi se æblekassereolerne?

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 24. oktober 2016 at 16:46

   Tak! <3

   Ja, det kan du tro, det kommer snart op :)

 • Reply Nanna Pedersen 11. november 2016 at 2:21

  Kære Kamilla ❤️
  Hvor bor dig og David hyggeligt! Jeg håber selv på snart at kunne fremvise mit nye (genbrugshjem) på Instagram ;-) For mig er efteråret ét af de bedste og hyggeligste årstider med meget hygge og smuk på sin helt egen måde! :-)
  Kærligst
  Nanna

 • Leave a Reply