DIY

En nyfortolket troldegren

Hvem kender ikke de klassiske troldegrene med papirklip, pynt og des lige, som hænger i mange hjem?

Jeg er vild med ideen med at hænge pynte-ting op og har forsøgt mig med en alternativ udgave.

Jeg har hængt en gren op i soveværelset og derpå hængt en pompon, en hæklet mellemlægs-serviet (jeg tror den har er andet navn?) og en lille buket tørrede blomster. Grenen er fundet på stranden og er blevet slebet godt af havet, barken er væk og den er nu helt blød i overfladen. Den er hængt op med rustik sejlgarn.

img_1018 img_1025 img_1026

Jeg elsker at tage naturen ind på den måde, og med de fine genstande, bliver jeg virkelig glad, når jeg ser på den.

Jeg er netop nu i virksomhedspraktik hos Kirsten Steno. Hun er House-Coach og har kombineret hendes faglighed som indretningsarkitekt med coaching, da hun gennem hendes arbejde har erfaret, at den måde vi bor ikke bare handler om det ydre, men også hænger sammen med hvordan vi har det i indre. Mange mennesker oplever måske at have hjemve i deres eget hjem, og det smitter af på hele livet. Kirsten hjælper og inspirer til, hvordan hjemmet kan blive et sted som virkelig nærer vores behov for tryghed og et sted vi kan lade op og hente energi.

Efter have boet 3 forskellige steder det sidste år, kan jeg sagtens se nu, at det giver mig en meget større ro at bo et sted, hvor jeg rent faktisk er nået til at hænge noget på væggene og har overskud og lyst til små kreative sysler.img_1027

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sofie 21. oktober 2016 at 18:56

    Smukt! God ide.

    • Reply Kamilla Maria Jakobsen 24. oktober 2016 at 16:45

      Tak :) Jeg holder også ret meget af den, den er fin uden at rode og forstyrre! Kærligst K

    Leave a Reply