Alt mellem himmel og mark

Svimmelhed & en isflage

Vi kom hjem fra Island i går og i nat sov jeg 13 timer. Det trængte jeg vist til oven på turen. Min mor og hendes veninder var hos os i weekenden, så da vi kom hjem fik vi kaffe og kage, der var rester i køleskabet og lækre råvarer på køkkenbordet. Fantastisk.

Jeg har fået ondt i nakken og skulderen med svimmelhed til følge, så har en lægetid senere i dag og en fysioterapi-tid i morgen. Det er irriterende, men måske ikke så mærkeligt efter at have sovet i 4 forskellige senge den sidste uges tid. Det er nu godt, at komme hjem til sin egen seng. Jeg sov 13 timer i streg. Der er meget at fordøje.

I dag har jeg siddet og set på forskellige muligheder for at få trykt plakater og postkort. Jeg kunne godt tænke mig at få trykt nogle postkort eller plakater fra ferien. Hvis du har erfaring hermed, så vil jeg meget gerne høre dem!

Et af de billeder jeg gerne vil have trykt er af isflagen herover. Billedet er ikke engang redigeret, det er bare naturen som den er.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mie 28. september 2017 at 18:06

    smukt billede jeg ser frem til at se flere du har taget af Islands natur :) <3

    • Reply Kamilla Maria Jakobsen 30. september 2017 at 22:00

      Tak Mie ❤️ Forbereder et lidt længere indlæg om Island.

    Leave a Reply