Alt mellem himmel og mark

Han fik mig til at synge igen

I denne tid mødes jeg næsten dagligt med en lille gruppe mennesker til online morgenbøn. Vi læser et stykke fra Salmernes Bog, er stille sammen og deler, hvis der er noget særligt i teksten der rører os. At læse i Bibelen er en praksis jeg gerne vil have i mit liv, men som jeg ofte har fundet svær at fastholde.. dog oplever jeg, at det er så rart at være i et fællesskab med andre om det: Læse ordene sammen, lade dem blive spejl og samtalepartner i livet som det ser ud lige nu. Lade bibelens løfter og ord blive til åndelig føde, der giver håb og kraft. Og også med mulighed for sige, at der er noget som virker uforståeligt eller mærkeligt. Når vi har læst sammen så beder vi, indeni os selv eller højt. For hinanden, for mennesker vi kender, for sundhedspersonalet, for de syge, ældre, familier, børn, for regeringen, for vores by… (Denne udgave af Salmernes Bog er på nudansk og tilmed i en smuk smuk udgave.)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply