Mad & drikke

I dag er du min gæst

I dag er du min gæst i min lille morgenmadscafé. Det drømmer jeg i hvert fald om, at du er. Så hjerteligt velkommen! Her serveres mokost, altså morgenmad + frokost.

mokost
Min morgenmadscafé er faktisk ikke kun dagdrøm. Mange lørdage føles den utrolig virkelig.. Også selvom de eneste to gæster er David og mig, der sidder i vores sofa og spiser morgenmad.

I dag er du min gæst. Og nu vil jeg fortælle dig, hvad du kan få at spise. Du behøver ikke beslutte dig for én ting, for retterne er små og der er lagt op til “morgenmadstapas”.

Nu skal du høre her. Alle råvarer er økologiske og lokale. Vi serverer mad, der er lavet med kærlighed hele vejen fra jord til bord.

Lad os starte med det søde, så er vi ligesom i gang.

Der er varme vafler med hjemmelavet syltetøj og flødeskum.
vafler
Vi har frugtgrød af sommerbær: kirsebær, ribs, solbær, hindbær og stikkelsbær. Både sødt og syrligt.
morgengrød

Måske er du mere til havregrød? Det smager også dejligt. Her er der blandet lidt hindbær i, som giver den røde farve og en let syrlighed. 
havregrød2


Nogle skal bare have deres halve stykke rugbrød, og det kan man selvfølgelig også få hos os. Her toppes det med gedeost og avokado.
rugbrød med avokado og gedeost

Er du lidt vovet, anbefaler vi vores æbleskiver fyldt med ost og skinke og pesto til at dyppe i.
æbleskiver med smeltet ost

Væg porchereti serverer altid æg fra vores egne høns. I dag kan du få porcheret æg med hollandaisesauce.
Vi har bagt et grydebrød i morges.. vi er ret vilde med ost, så du finder et stort udvalg. Gå bare ombord!

ost

Hvad kunne du tænke dig at drikke? Jeg kan anbefale vores friskpressede juice. Den her er med søde æbler og et snert af ingefær. juice
Er der noget, der kunne friste? Så håber jeg du vil føle dig hjemme og nyde maden.

blomster på morgenmadscafeen

Tak fordi du ville være gæst i min morgenmadscafé. Jeg tænker på, at den måske skal den hedde

“n å d e”

morgenmadscafeFor at minde os om, at Guds nåde og kærlighed til os er ny hver en morgen. Hver morgen får vi givet en ny dag med nye muligheder, nye opgaver, velsignelser og glæder. Også de dage, hvor vi måske ikke kan se igennem vores tunge øjenlåg og ikke orker at stå ud ad sengen. Særligt på disse dage har vi brug for at give os selv næring til krop og sjæl.
(Og på disse dage må kaffen også gerne være ekstra stærk og god.)

På gensyn!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lisbeth 17. marts 2016 at 10:20

  Åh, jeg er fan- selvom jeg ikke spiser noget fra dyr… Meget fine billeder- Jeg vil gemme din blogadresse, så jeg husker at vende tilbage:o)

 • Reply Kamilla Maria Jakobsen 17. marts 2016 at 11:26

  Kære Lisbeth
  Hvor blev jeg glad for din besked! Det minder mig om, at der selvfølgelig også skal være noget for vegetarere og veganere (eller hvad man nu kalder sig selv.. ) på min lille morgenmadscafé, for jeg håber sådan, at den en dag ser dagens lys.

  Kærligst Kamilla

 • Reply Conny Jensen 12. oktober 2016 at 10:47

  Aiii , hvor en dejlig side , kunne være skønt at spise hos jer . Har du opskrifter på nogle af tingene ? Især æbleskiver med ost 😊

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 24. oktober 2016 at 16:53

   Tusind tak for de søde ord. Jeg har faktisk ikke rigtigt opskrifter, da det er ret spontant meget af det ;) Men lige netop æbleskiverne har jeg faktisk nogenlunde fulgt den her opskrift: http://forsnack.dk/aebleskiver-med-ost-skinke-og-muskat/ – jeg har dog tilføjet små tern (økologisk hamburgeryg klippet i stykker)

   Måske bliver cafeen en realitet en dag, hvem ved :) Så er du i hvert fald hjerteligt velkommen! :)

   Kærligst Kamilla

  Leave a Reply