Hverdagslykke, Mad & drikke, Selvkærlighed

Mandagsfest med flere slags bobler

I går fejrede vi. Bloggens eksistens. 4000 sidevisninger. 100 følgere på Facebook. Men vigtigst af alt: at vi virkelig nyder at skrive og mærker passionen blomstre og drømmene for vores fælles projekt spire frem. Og den slags skal man ikke glemme at fejre – hellere ikke på helt almindelige, dødsyge, grå mandage.

Kamilla kom med den første slags bobler: biodynamisk (alkoholfri)champagne fra Torvehallerne med en mild og frisk smag. Af sommer, sol og æbler. Hver gang vi tog en slurk sagde vi ‘mmm’, som om det ikke lod sig gøre at lade være. Tina fik lov at åbne flasken, mens Kamilla forevigede seancen. Det blev uden sabel, men førte alligevel adskillige vildfarne dråber med sig. En bomuldsklud måtte hastes til stuen for at generhverve udsyn gennem brillerne.

Tina havde forberedt en anden slags bobler: stenbiderrogn. I delikat selskab med blinis, creme fraiche, rødløg og purløg. Den milde smag af salt Vesterhav i kombination med den cremede creme fraiche og stærke løgsmag – øj! Det er som at befinde sig i Himlens forgård.

I Tinas stue hang den tredje slags bobler: fine papir-pom-pom’er. En fjerde og femte slags bobler voksede frem under festen: lykkebobler samt runde, mætte maver. Sikke en mandag. Sikke en fejring. Vi snakkede om, at hver mandag burde indeholde noget ekstraordinært godt. Så kunne mandag hurtigt gå hen og blive en yndlingsdag.

Pelle blev også fotograferet. Kamilla nåede lige at sige: “Gad vide, om Pelle er bange for kameraet. Det er Bertram.” Sekundet efter havde han snuden helt oppe i linsen.

Lykkeboblerne lod sig ikke fotografere og de runde maver krævede honorar for deltagelse, men ellers fik vi vist det hele med [icon size=”tiny” image=”fa fa-heart-o” url=”” ]

Kærligst Kamilla & Tina

IMG_9775

IMG_9766

IMG_9774

IMG_9777

IMG_9756

image

IMG_9703

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply