[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bsg275IPpBI&w=560&h=315]
Bønner

Morgenbøn: Send lys til vores verden

Endnu en morgen, hvor vi vågner til nyheden om, at der er sket er frygteligt terrorangreb. Jeg vågnede kl. 4 og læste nyheden. Jeg har ikke kunne sove siden og har haft en uro og mismodig følelse i kroppen. Terror, der minder mig om mørket og ondskaben i verden, og som vi ser i utallige afskygninger, både når vi læser nyheder, men måske også midt i vores eget liv.

Hvad gør vi når ondskaben og mørket rammer igen?

Vi skal kæmpe mod det onde. At bede er en god begyndelse. Vil du bede sammen med mig?

At bede er en håbshandling, en påkaldelse af det gode, sande og lyset, som vores verden har brug for.  Bøn er at vide, at vi ikke magter selv, men har brug for Gud, som kæmper sammen med. Bøn er at lade vores bange hjerte møde Guds kærlighed. Bøn er at minde os selv om, at kærligheden vinder til sidst.

Bøn er at bade i lyset, så mørket ikke får bugt med os.

Gud, nattens mørke 
skræmmer mig. 
Det skræmmer mig
at møde det mørke, 

som bor i mig selv, i min næste og i verden. 
Du er lyset,
kom og lys ind i 
vore mørke sind. 
Mørket er ikke mørke for dig, 
natten er lys som dagen. 
Lys på mig, send lys
ind i de mørkeste afkroge i mit hjerte. 
Send lys til verden. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sofies Sofa 4. juni 2017 at 12:45

    Ja jeg vil bede med dig❤️ Tak! Fine skrøbelige dog stærke ord

    • Reply Kamilla Maria Jakobsen 9. juni 2017 at 20:08

      Tak kære ❤️ Dejligt vi beder sammen.

    Leave a Reply