Alt mellem himmel og mark

Bornholm, Bornholm, Bornholm

Jeg er vel hjemme fra min (skrive)ferie på Bornholm. De første dage boede jeg hos den mest fantastiske kvinde, Mimi. Hun havde indrettet et fantastisk værelse i hendes skønne landhus, og her fik jeg skrevet en del på min kommende bog. Senere tog jeg videre til Allinge og havde et par fantastiske dage tæt ved havet.

Her kommer et lille postkort fra min tur.


Det var min fantastiske skrivehule. Jeg brugte også brændeovnen og om aftenen tændte jeg lys i lysekronen.

Værtinden Mimi, serverede den mest fantastiske morgenmad, og jeg var så taknemmelig og begejsret. Mimi og jeg faldt i god snak, og talte om, når mad bliver en kærlighedsgerning og vi delte vores passion for mad. Jeg glæder mig til at komme tilbage og besøge Mimi.


Som barn boede jeg, nogle år, i Grønland med mine forældre og bror, og allerede dengang så jeg “rum” og indretning for mig i klipperne. Jeg forestillede mig at klippernes udforming var gange, trapper og rum. Og jeg opholdt mig mest i klippe-køkkenet, hvor jeg lavede “mad” af planter, muslinge-skaller, sten og bær, som jeg anrettede på flade sten og serverede for mine usynlige gæster. I aften mindede klipperne mig om, at jeg altid har været i kontakt med den jeg er dybt inde, og det jeg føler er mit kald: at skabe skønhed, nærvær og fællesskab igennem blandt andet mad og det at skabe et åbent hjem for andre.. et glædeligt gensyn med klipperne.

I Allinge var flere, der havde små udstillinger eller ting til salg udenfor deres hus. Hvor er det altså bare fint!

Ferie og en lille is… denne fra Kalas, der er en legende. En isbutik på klipperne, men den mest vidunderlige udsigt og også is.

Det her er udsigten fra butikkens køkkenvindue, hvor jeg fik en rundvisning.

Jeg kommer tilbage Bornholm, der er stadig mere at se, opleve, smage og nyde!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply