Alt mellem himmel og mark

Taknemmeligheds-føljeton 

Jeg ligger  i sengen og er siden 5.40 blevet holdt vågen af et tromlende pelsdyr ved navn Bertram. Det er altså for tidligt en lørdag morgen, og selvom dyret nu blunder igen, har jeg svært ved at sove videre.

Derfor tænkte jeg, at ville fylde et indlæg med en række gode sager, der gør mig glad. Taknemmelighed kan også dyrkes en alt for tidlig lørdag morgen. Jeg prøver i hvert fald.

David, Karla og jeg har haft nogle fantastiske morgengåture i den fantastiske natur lige udenfor vores før. Frost, frisk luft og solen, der varmer blidt.
{David, Karla og jeg har haft nogle fantastiske morgengåture i den fantastiske natur lige udenfor vores før. Frost, frisk luft og solen, der varmer blidt}


{I går modtog jeg min lydudstyr, der snart gør det muligt at starte min podcast “Samtaler fra Herrens Mark”. Jeg glæder mig!}

I torsdags var jeg i terapi. Bagefter har jeg det ofte sådan, at jeg mentalt har fået en god omgang massage: øm, men forløsende. Bagefter forkælede jeg mig selv med den lækreste tartar fra Biomio i Kødbyen. Økologisk oksekød, mayo, sprøde kartofler på toppen og kapers.

{I torsdags var jeg i terapi, efterfølgende har jeg det ofte sådan, at jeg mentalt har fået en god omgang massage: øm, men forløsende.
Bagefter forkælede jeg mig selv med den lækreste tartar fra Biomio i Kødbyen. Økologisk oksekød, mayo, sprøde kartofler på toppen og kapers.}

Jeg har været med min lillebror i skoven, hvor han hjalp med at fælde birketræer (vi havde selvfølgelig fået lov ;) ) til et diy-projekt i stuen. Det kommer jeg til at skrive mere om!

{Jeg har været med min lillebror i skoven, hvor han hjalp med at fælde birketræer (vi havde selvfølgelig fået lov ;) ) til et diy-projekt i stuen. Det kommer jeg til at skrive mere om!}

Jeg har været sygemeldt i en periode med en psykisk overbelastning (årsagen vil jeg gerne dele mere om en anden gang), men jeg mærker en bedring og sad for nyligt og skrev drømme ned om femtiden. Når man er nede i et sort hul er drømme det mest utænkelige, så det føltes godt at have lyst til at se fremad igen.

{Jeg har været sygemeldt i en periode med en psykisk overbelastning (årsagen vil jeg gerne dele mere om en anden gang), men jeg mærker en bedring og sad for nyligt og skrev drømme ned om femtiden. Når man er nede i et sort hul er drømme det mest utænkelige, så det føltes godt at have lyst til at se fremad igen.}

David arbejder i København af og til, og i den forbindelse bor han på hotel. I sidste uge fandt vi ud af, at han havde optjent nok point til, at vi kunne tage en hel weekend der. Hvilket passede perfekt, fordi jeg netop havde et podcast-kursus i byen. Karla var også tilfreds!

{David arbejder i København af og til, og i den forbindelse bor han på hotel. I sidste uge fandt vi ud af, at han havde optjent nok point til, at vi kunne tage en hel weekend der. Hvilket passede perfekt, fordi jeg netop havde et podcast-kursus i byen. Karla var også tilfreds!}

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply