Hverdagslykke

Postkort fra en vidunderlig vinterferie

{ Natten til d. 13. februar kom min niece til verden, og jeg fik lov at være med til fødslen. Jeg er bare en lykkelig og taknemmelig faster! }

baby hænder{Imens forældrene nød deres baby, hang vi andre ud min anden skønne niece, der satte gang i hytten og gav os mange latterbobler. Jeg glæder mig sådan til at se mine niecer vokse op, og jeg har lovet deres far, at de skal have en klappeged på min kommende gård! }

udsigt sønderjylland{ Dejlige gåture ved vandet. Det føles som den vildeste luksus og balsam for sjælen, når jeg er vant til at mine gåture for det meste foregår i trafik og byens larm. Både David og jeg var lidt vemodige da vi ankom til København i regnvejr og forlod den skønne natur, som tager sig pænt ud i al slags vejr }

IMG_9640{Masser af dejlig madlavning. “Barselspotte” anno 2015: hjemmelavet pizza til den nybagte familie. I følge Den Store Danske kan barselspotten føres tilbage til 1600 tallet, hvor nabokoner kom med grød, sødsuppe e.l. “til styrkelse af den barslende kvinde og som hjælp til hendes husholdning” }

Hund { Masser af hundenusning, gåture, pindekastning og hundehår. Jeg elsker hunde og nyder godt af, at jeg har en lille anpart i min mors hund}

fastelavnsboller{  Lækre (og hjemmelavede som du nok kan se) fastelavnsboller med creme, marcipan og mandelstykker. Her to-go på bagsædet af bilen på vej til København, da vi forsøgte at klemme det sidste hygge ud af ferien  }

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jhett 4. maj 2015 at 11:25

    Wow I must confess you make some very trncahnet points.

  • Leave a Reply