Alt mellem himmel og mark

Sandheden om os

Nogle gange taler jeg usandt til mig selv, om hvem jeg er, hvad jeg er værd, at jeg er okay og elsket.

Min erfaring er, at jeg ofte har brug for andre mennesker til at tale sandhed over mig, for at forvandlingen kan begynde at ske. Sandheden, der ophæver løgnene om mig selv, både andre har fortalt mig, og det jeg har fortalt mig selv.

Jeg synes tit jeg kæmper og farer vild i mig selv og i verden. Det er nærliggende at isolere sig lidt – vente med at tage kontakt førend, jeg har fået “lidt styr på mig selv”, men erfaringen har vist mig, at jeg har brug for kærligheden for at vokse i trygge rammer. Og jeg møder den heldigvis ofte. Fordi jeg trods min skam og lyst til at gemme mig lidt, har tilladt mig selv at række ud til mennesker, som overstrømmer mig med den kærlighed, som langsomt forvandler mig og ophæver de løgne, som jeg så ofte tror på.

Det gik op for mig i går, at jeg blot i den forgange uge, har jeg fået disse kærlige beskeder:

“Du er ganske særlig, og spreder kærlighed til mennesker på din vej. Jeg ved, at jeg savner dig meget i min hverdag. “

“Forestil dig din kærlighed følt til David og jeres lille hund. Sådan er Guds følelse til dig altid. Kram dig ind i den og mærk de følelser han har imens: du er hans stjernebarn, hjertebarn, sveske og øjesten. Han kan ikke kan lade være med at knuge dig hårdt, og at du gør ham vildt lykkelig.”

“Tak fordi du er mit lys. Så husk dig selv på, at du gør det GODT 💗“

Hvem taler sandhed i vores liv? Hvem fortæller os sandheden om, hvem vi er? Hvor elskede og værdifulde vi er? Hvilke kærlige øjne lader vi hvile på os? Og tør vi række ud og tage i mod kærligheden og bryde ensomhedens lænker? Og hvem omkring os har brug for, at VI taler sandt om dem, og hvem kan vi hjælpe til at holde fast i sandheden om sig selv?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anne Thompson 2. oktober 2017 at 22:28

    Vigtige spørgsmål … Det er vigtigt at have sand-sigere i sit liv. Og at værdsætte dem, der gør det – nogle gange uventet!

  • Leave a Reply