Hverdagslykke

Velkommen på Herrens mark

[dropcap] A [/dropcap]t være på Herrens mark forbindes for de fleste med at være i en presset og rådvild situation. For os er Herrens mark et godt sted at være, for nok er vi på spanden af og til, men vi tror på, at vi ikke er alene i det – og at vi nok skal blive guidet undervejs. På et mere jordnært plan er Herrens mark også den natur, hvor vi begge nyder at være, og den jord, som vi begge gerne vil passe bedst muligt på.

Vi er skaberværksforkæmpere! Vi ser på naturen som et skaberværk og en gave, og det er vores opgave at passe på naturen.
Vi søger svar på og blogger om, hvordan en bæredygtig og grøn livsstil ser ud. Vi bor begge i København og har udsigt til asfalt og beton, men vi forsøger at få det grønne ind i hverdagen. Tina har en dejlig kolonihave og bruger vinteren på at planlægge den kommende sæson. Kamilla drømmer om at blive økologisk landmand, og indtil da er hun window-farmer og nyder at se sine krydderurter spire og gro.

“Vi blogger om hverdagslykke, der er øjeblikke fyldt med nærvær, nydelse og ro”

Hverdagslykke kan være en god kop the eller kaffe, der varmer helt ind i sjælen, duften og smagen af nybagt brød med sprød skorpe, solen der titter ind af de beskidte ruder, et hjemmelavet måltid mad til venner, fødderne oppe, et håndskrevet kort. Stunder, hvor alt ikke behøver være perfekt, men det gode er i fokus.wpid-wp-1419007880037.jpeg

Når vi skriver om øjeblikke af hverdagslykke, er det ligesom om, at disse øjeblikke bliver gemt i en fin æske med sløjfe, og det er let at tage dem frem og glæde sig over dem igen.

Måske kan de også glæde dig og minde dig om, hvad hverdagslykke er for dig.

Med bloggen er det vores tanke at udgive indlæg i hver vores navn, og vi glæder os til at dele billeder og tekst fra vores hverdagsliv. Vi har valgt at have en fællesblog, fordi vi har mange fælles interesser, tankestrømninger, drømme, visioner og håb. Vi tror derfor på, at der kommer til at være en fin rød tråd i bloggens indlæg. Indimellem vil vi også udgive fællesindlæg samt invitere gæstebloggere.

Vi glæder os til møde jer på Herrens mark.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply