Hverdagslykke

Tilbageblik på 2014 og drømme for 2015

2015 er over os, og det har fået mig til at se tilbage og drømme nyt.

Jeg tænker med glæde tilbage på:
At jeg blev færdig med mine studier. 17 års skolegang var tilvejebragt, og jeg stod med den fine diakonissenål i hånden og kunne kalde mig selv professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation. Siden har jeg nydt at have fri, sådan rigtigt fri, på aftner og i weekender, uden tanke på om der var noget, jeg kunne læse op på.

Ost! Af en eller anden grund var noget af det første, der dukkede op ved ransagelsen af 2014 – mindet om en blød, cremet, vidunderlig trøffelost! David og jeg stiftede bekendtskab med den, da vi holdt et overdådigt ostebord for mine svigerforældre. Ost var også på menuen til Davids fødselsdag i september:

Ostebord fødselsdag

2014 var også året med mange nye mennesker i mit liv, da David og jeg skiftede kirke. Jeg har fået øvet mig i kunstarten “smalltalk”, og det har ført til mange nye bekendtskaber (som introvert er det lidt af en sejr!)

Kærlige, omsorgsfulde mennesker har velsignet mit år, og jeg er dybt taknemmelig

David og jeg har grinet meget i år. Vi har en hel kavalkade af morsomme oplevelser, vi kan grine af igen og igen! Det er en velsignelse at have ham at dele både sorger og glæder med.

2014 var også året, hvor jeg for alvor genfandt min glæde for at skrive (som studerende nød jeg det sjældent), jeg sprang ud som blogger på www.kamillamaria.dk  og i december med påherrensmark.dk.  Jeg nyder at dele mine skriblerier og billeder med verden!

Grantoftegaard Pederstrup Økologi

I 2015 drømmer jeg om.. 
Om at få en have eller måske en mark? Jeg vil have traktorkørekort og lære at dyrke økologisk.  Jeg skal spise mere ost og dyrke mere yoga. Jeg kommer til at se min nye niece/nevø for første gang, og jeg glæder mig! Jeg drømmer om flere læsere til bloggen og endnu flere hyggelige stunder med at skrive.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply