0
Hverdagslykke

Tilbageblik på 2014 og drømme for 2015

2015 er over os, og det har fået os begge til at se tilbage og drømme nyt.

[dropcap] K [/dropcap]amilla tænker med glæde tilbage på:
[icon size=”tiny” image=”fa fa-heart-o” url=”” ] At jeg blev færdig med mine studier. 17 års skolegang var tilvejebragt, og jeg stod med den fine diakonissenål i hånden og kunne kalde mig selv professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation. Siden har jeg nydt at have fri, sådan rigtigt fri, på aftner og i weekender, uden tanke på om der var noget, jeg kunne læse op på.

[icon size=”tiny” image=”fa fa-heart-o” url=”” ] Ost! Af en eller anden grund var noget af det første, der dukkede op ved ransagelsen af 2014 – mindet om en blød, cremet, vidunderlig trøffelost! David og jeg stiftede bekendtskab med den, da vi holdt et overdådigt ostebord for mine svigerforældre. Ost var også på menuen til Davids fødselsdag i september:

Ostebord fødselsdag

[icon size=”tiny” image=”fa fa-heart-o” url=”” ] 2014 var også året med mange nye mennesker i mit liv, da David og jeg skiftede kirke. Jeg har fået øvet mig i kunstarten “smalltalk”, og det har ført til mange nye bekendtskaber (som introvert er det lidt af en sejr!)

Kærlige, omsorgsfulde mennesker har velsignet mit år, og jeg er dybt taknemmelig

[icon size=”tiny” image=”fa fa-heart-o” url=”” ] David og jeg har grinet meget i år. Vi har en hel kavalkade af morsomme oplevelser, vi kan grine af igen og igen! Det er en velsignelse at have ham at dele både sorger og glæder med.

[icon size=”tiny” image=”fa fa-heart-o” url=”” ] 2014 var også året, hvor jeg for alvor genfandt min glæde for at skrive (som studerende nød jeg det sjældent), jeg sprang ud som blogger på www.kamillamaria.dk  og i december med påherrensmark.dk.  Jeg nyder at dele mine skriblerier og billeder med verden!

Grantoftegaard Pederstrup Økologi

I 2015 drømmer jeg om.. 
[icon size=”tiny” image=”fa fa-heart-o” url=”” ] Om at få en have eller måske en mark? Jeg vil have traktorkørekort og lære at dyrke økologisk.  Jeg skal spise mere ost og dyrke mere yoga. Jeg kommer til at se min nye niece/nevø for første gang, og jeg glæder mig! Jeg drømmer om flere læsere til bloggen og endnu flere hyggelige stunder med at skrive. I 2015 skal jeg besøge Tina i hendes kolonihave og hjælpe hende med at luge.

Jeg vil leve langsomt og nyde al det gode der er.

[dropcap] Tinas [/dropcap] tanker: 2014 har nok været mit bedste år i mange, mange år. Ikke på Ole Henriksen-måden, hvor jeg på lalleglad vis har hoppet rundt på lyserøde skyer, men med en sund, jævn stabilitet og mange gode begivenheder.

På shoppingfronter blev årets helt store indkøb et hyggeligt kolonihavehus i Herlev. Jeg skrev mig op d. 1. april med tanke på, at jeg så nok ville være kolonihaveejer, når jeg runder de 45 år. Men nej. Der gik 4 måneder, så blev jeg mor til den svenskrøde hytte. Og det har været den største glæde at nusse rundt derude, og med familie og venners hjælp er det blevet den hyggeligste oase på ingen tid.image

Sommeren 2014 blev også året, hvor jeg fik taget kørekort. Det var en stor sejr efter mange år med rigtig svære symptomer efter en hjernerystelse i 2010. Men det lykkedes, og jeg har siden cruiset både til Hillerød og Store Heddinge.

Der har været stille på rejsefronten i ’14. Til gengæld var jeg på Folkemøde i juni med sød studieveninde og det var det FEDESTE i verden. Et paradis for videbegærlige, nysgerrige og passionerede. Og så blev jeg fotograferet med Bonderøven [icon size=”tiny” image=”fa fa-heart-o” url=”” ] Og i juli var jeg på den årlige sommerhus til Søndervig med to søde gymnasieveninder. Det var den periode, hvor det var 30 grader og sol hver dag, så vi var i Vesterhavet mindst én gang om dagen. Det er altid det bedste i verden.

I september begyndte det, som jeg med frygt og bæven havde ventet i flere år: praktik. Ud i den virkelige verden, hvor jeg ikke kan gemme mig bag en bog. Men der var slet ikke noget at frygte, opdagede jeg hurtigt; jeg elsker det og er faldet så godt til. Og er vældig utilfreds med at skulle stoppe der om en måned. Håber januar kommer til at føles ligeså lang, som den plejer.image

Og så har det generelt bare været et år, hvor jeg har fået at mærke, hvor mange der gerne vil mig det godt. Det er jeg rigtig taknemmelig over.

Jeg glæder mig til 2015 (altså pånær at jeg skal afslutte min praktik).
Glæder mig til at arbejde videre i kolonihaven og få gang i køkkenhaven. Invitere venner forbi til hygge og lugning (det vil de gerne, siger de). Glæder mig til at dele erfaringer og billeder her på bloggen.

Og så bliver jeg, hvis alt går vel, færdig med min uddannelse til juni. Hvad livet derefter byder på har jeg ingen idé om. Men noget skal nok flaske sig. Tror saaaagtens jeg kan få tiden til at gå i kolonihaven, hvis jeg ender i dagpengeland for en rum tid.

Godt nytår!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply