Alt mellem himmel og mark

En hvalp på Herrens mark

Sig hej til Nahla. Hun er vores nyeste medlem her på marken.

IMG_0982

Vi hentede hende fra en gård i mandags, og har haft hænderne fulde siden!

Hun er kun 12 uger og en rigtig tumling. Hun er vokset op med 7 søskende, sin far og mor, heste, katte og børn.. så hun har masser af tillid og gå på mod!

Det her indlæg bliver skrevet lidt i hast (og uden korrekturlæsning måske..) da det lille kræ sover netop nu, hvilket gør det muligt for mig at sidde roligt i sofaen uden at have et øje på hende. Hun er nemlig vild med at bide i sko, tasker, aviser, dyner, tøj, tæpper, vores fødder, arme, ben, hænder… Se fx hvad der skete, da jeg prøvede at tage nogle billeder af hende til dette indlæg!

IMG_1035

IMG_1045

IMG_1075

Hun falder dog hurtigt omkuld og har brug for en lille lur.

IMG_1081

Det er smukt at se, hvordan hun åbner hjerter hos fremmede mennesker vi møder, og hvordan både voksne og børn smiler stort og bare stoppe op for at snakke med hende.

Efter vi har fået hende snakker vi dagligt snakker med naboer og folk i området, ikke mindst de andre hundeejere. Det føles skønt at være på “hej” og “vink” med folk i vores nabolag.

De sidste par dage har jeg også tænkt over, at hvordan hun ligesom har været årsag til, at nogle ting har ændret sig til det bedre. Jeg har længe gerne ville skabe nogle nye vaner, men det er blevet ved tanken, fx: Gå tidligere i seng og stå tidligere op, minimere mit mobil/computerforbrug, bo mere opryddet og få mere bevægelse i hverdagen.

Alt det er ligesom faldet på plads nu. Og jeg nyder faktisk at stå op med hende ved 6 eller 7 tiden og som det første gå ned i stille by og starte dagen med en gåtur i natbukser.

10982325_10155432884550543_6884408523193663792_o

ps. Der blev ikke tid til korrekturlæsning [indsæt selv kommaer,,,,,,]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply