Selvkærlighed

Skabt til skønhed

Jeg er fascineret og draget af skaberværket og al den skønhed og rigdom, som findes i blomster, dufte, smage og farver. Når jeg ser skønheden og storheden i skaberværket, bliver jeg overbevist om, at det ikke er en tilfældighed. Nej, der må være en tanke bag det hele. Jeg tror, skønheden er et udtryk for Guds kærlighed og enorme kreativitet. Gud er kilden til skønhed.

På Bispebjerg kirkegård kan man i denne tid se en hel allé med kirsebærtræer i fuld flor, et vidunderligt syn, der er rørende smukt. Folk valfarter dertil, og det forstår man jo godt. Jeg tror, det er fælles for os mennesker, at vi drages og længes mod skønhed. Vi er skabt til skønhed.

kirsebærtræer

Kirsebærbloster

 

7

Bispebjerg kirkegård

Kirsebærtræer

kirsebærtræer bispebjerg kirkegård

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply