Alt mellem himmel og mark

Jeg har pakket min sweater

I aften sidder jeg på en (forhåbentlig) lækker restaurant i Reykjavik sammen med fødselsdagsbarnet. “Nogen” bliver 30, så vi rejser i dag til Island for at fejre. (Jeg har lovet ham at sige, at der flytter nogle andre ind i lejligheden imens.. )

Vi har ikke været på Island før, men blot at se billeder derfra af den majestætiske natur giver mig kuldegysninger.

Jeg glæder mig til at vandre, bade i varme kilder, spise hummersuppe og høre en gletscher brage.

Jeg har formodninger om, at det bliver en skøn ferie for os, og det er begyndt godt, da jeg har fået mulighed for at finde mine yndlings-sweatre frem. Dem har jeg savnet en smule henover sommeren. En ferie med mulighed for at gå i sweater og gummistøvler… det kan kun blive godt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Bente Christa Hansen 4. september 2017 at 7:35

  Tillykke til fødselaren og en god ferie til jer.
  Jeg glæder mig til at læse om din oplevelse af Island og håber, du kan finde plads til både sweatre – og kamera.
  God tur!

  • Reply Kamilla 4. september 2017 at 12:03

   Kære Bente 🌸
   Jeg har også pakket kameraet og glæder mig til at skyde en masse billeder. Jeg tror slet ikke det bliver muligt at lade være!
   Kærligst Kamilla

  Leave a Reply