Alt mellem himmel og mark

Sommer skrivepause

Jeg kan ikke skrive her på bloggen for tiden. Jeg kan ikke helt finde ordene. Jeg tror jeg har brug for ro.

Det er vigtigt for mig at skrive ofte.. Det er min ventil og et frirum. Jeg kan godt skrive for mig selv, til mig selv, i min notesbog. men det er noget andet et skrive til nogen. Jeg tænker det må være lidt ligesom en musiker eller billedkunstner, der har brug for at dele sin kreation med nogen. Jeg har brug for at dele mine ord.. Men lige nu har jeg brug for at vente på ordene. Og måske også holde nogle tilbage, for at kunne skrive dem i den bog, som jeg også er i gang med.

Jeg besluttet at jeg resten af juli holder sommerpause fra bloggen. Måske kigger jeg forbi med to nye episoder til podcasten, det må tiden vise. Lige nu har jeg brug for roen.

Jeg ønsker dig en god sommer.

Kærligst

Kamilla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sofies Sofa 2. juli 2017 at 21:19

  ❤️
  Jeg overvejer også at holde medieferie. Eller jeg vil holde medieferie, skal bare lige beslutte, hvor meget og hvor længe og fra hvad… Jeg kan mærke ambivalensen, men tror det ville være godt for mig med en pause fra online-livet. Jeg må tage en beslutning – måske flere og snart!
  For nu vil jeg ønske dig god sommer tilbage og glæde mig til nyt på marken. Vil savne dine indlæg men under dig så meget pause, refleksion og frihed.

  Kærligst Sofie

 • Reply Sofies Sofa 2. juli 2017 at 21:21

  PS: Det Sjödin citat er bare mit alleryndlings👍🏻❤️

 • Reply Bente Christa Hansen 2. juli 2017 at 21:50

  Kære Kamilla, jeg vil ønske dig en sommer med ro og rum til at lade ordene kan vokse frem igen. Du har så meget godt at sige, så lad dig ikke presse til at skulle skrive – men pas på dig selv!
  Kærligst, Bente

 • Leave a Reply