Alt mellem himmel og mark

Jeg hilser dig

Da gik jeg pilgrimsvandring på El Camino i Spanien, erfarede jeg at pilgrimmene hilste på hinanden med ordene “Buen Camino” – et fælles ønske om en “god vej” frem for hinanden.
Jeg ville gerne have såden en hilsen, når jeg i denne tid møder folk online, i supermarkedet eller på gåtur i skoven. Et ord der kunne rumme det hele og vi ville begge vide, at det betød: Jeg synes også det er tungt lige nu, jeg føler med dig, jeg ønsker dig alt det bedste på din vej frem!
Måske findes det ord ikke, måske er det nærmere et blik, et vink eller en indre bøn og velsignelse af hinanden.
Jeg blev rørt da Dronningen som noget ganske nyt tilføjede, “Må Gud bevare jer allesammen”. Jeg følte det som en hilsen, jeg havde brug for på min vej frem.
God rejse. Buen Camino. Må du vide, at du ikke er alene på din vej.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply