Hverdagslykke

Le og græd så meget du kan

For ikke længe siden anbefalede Tina bogen “Jeg lægger dine breve under madrassen” her på bloggen. Jeg stiller mig nu op i jubelkoret. Jeg kan helt ærligt ikke huske, hvornår jeg sidst har læst så dejlig en bog.

Bogen er en brevveksling mellem den i begyndelsen 12 årige Sara og Astrid Lingdren, en brevveksling, der strækker sig over 30 år. Gennem brevene opbygges der stor fortrolighed og en meget kærlig relation mellem de to. 30 år er lang tid, og det er virkelig en gave at kunne følge to menneskeliv med alt, hvad det indebærer på så tæt og ærlig vis.

Bogen er også morsom, virkelig morsom, jeg måtte flere gange bryde ud i latter og var nødt til at læse højt for dem, der var i nærheden.

Astrid Lindgren Jeg lægger dine breve under madrassen

Sara er en følsom pige, der deler sin frygt, forvirrede tanker og drømme med Astrid, der imødekommer, rummer og accepterer hendes forvirrede følelser på fineste vis. På nogle områder kunne jeg genkende mig selv i Sara, så flere gange tog jeg Astrids ord helt ind og mærkede, hvordan rummeligheden overfor mig selv voksede..

Astrid er ikke bare en vidunderlig forfatter, men også et viist menneske. En af mine yndlingscitater fra bogen er:

“Lev vel og le og græd så meget du kan og vil.”

IMG_1836

Mine dybeste anbefalinger!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply