Bogskrivning

Manuskript-mandag

I dag havde jeg stærkt besluttet mig for, at afsætte dagen til at skrive på min bog. Fordi der ikke rigtigt er andre muligheder i denne uge.

For ugen ser sådan her ud:

Manuskript-mandag: Skrive på bog og sende et uddrag til min skrivementor forfatter Charlotte Heje Haase og en beta-læser.
Tilkaldevikar-tirsdag: Jeg skal arbejde som vikar fra 9-15 og bagefter til bibelstudie-gruppe.
Optagelses-og-meget-andet-onsdag: Er jeg i København og skal blandt andet optage en ny episode til podcasten. Denne gang sammen med præst Line Bønding.
Tag-dig-af-kunder-torsdag: Jeg skal lave en film sammen med Kirsten Steno, der er House-Coach.
Find-på-noget-og-fede-fredag: Mine planer er ikke helt fastsat endnu, men jeg skal i hvert fald fejre min mor, der bliver færdig som familieterapeut.

Så, det kan du godt se, ikke? Det skulle være i dag. Og jeg har været i gang. Men først her kl. 18.45 føler jeg, at der er en slags flow i det (jeg har også taget en lur..)

Ellers har jeg været ret fyldt af at jeg egentlig ikke gad skrive og redigere i dag. Men jeg har gjort det alligevel, og sagt til mig selv, at det at skrive bog også er en slags arbejde. Og det vil sige, at jeg gør det, uanset om jeg synes det er sjovt eller ej.

Og nu, klokken kvart i spise og sofa-tid, så har jeg ramt noget, der kunne minde om lyst og glæde. Og det er dejligt. Men endnu mere dejligt, at jeg holdt fast, selv da jeg ikke gad. Det er simpelthen for vigtigt til at lade være.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply