Alt mellem himmel og mark

Alene på Herrens mark

Se bare, de første forårstegn, små fine skønheder jeg nød for et par dage siden.  Jeg holder meget af vinteren, sneen, kulden, indehyggen, så jeg giver langsomt slip og gør mig klar til en ny årstid, hvor mine yndlings-sweatre får en pause og jeg vil snart gøre vores svalegang forårsklar med blomster og tæpper.

Fremover kommer jeg til at blogge alene. Tina og jeg startede bloggen i 2014 og det har været dejligt at gøre sammen. Tina har valgt at stoppe for at have energi til andre ting, så derfor er bloggen nu kun min. Der bliver nok rokeret lidt rundt herinde, og som I kan se er Tinas blog blevet fjernet. Tina har dog gemt alle sine 50 fine blogindlæg, men de er ikke længere online, det var et dejligt gensyn, da jeg hentede dem ned i dag. Tak Tina <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Beth 14. marts 2017 at 15:09

    Hvor fint. Jeg føler, at det lige er det du skal nu i dit liv. Hvor er det spændende og nyt. Jeg vil også gerne takke Tins for nogle fantastiske indlæg. Gode tanker og idéer. Jeg glæder mig til at følge din videre vandring. Guds velsignelse, kære Kamilla.

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 17. marts 2017 at 9:21

    Kære Beth. Det er så dejligt at vide, at du læser med. God bless, kære Beth! Jeg sender takken videre til Tina, hvis hun ikke ser den her.

  • Leave a Reply