Bæredygtig livsstil

Bæredygtige sko

Veja sko

Efter at have brugt oceaner af tid på at google og lede efter sneakers lavet af bæredygtige materialer, blev jeg heldigvis  ledt på rette vej gennem Sustain Daily, der er et dansk webmagasin og et bloggernetværk med fokus på bæredygtig livsstil.

Ovre hos Johanne, som altså er en af bloggerne hos Sustain Daily, fandt jeg en anbefaling af bæredygtige sneakers fra mærket Veja.
Veja sneakers

Vejas sko (til både kvinder, mænd og børn) er produceret af økologisk bomuld, genbrugsplastik fra plastikflasker, vegetabilsk garvet og fair-trade gummi. Veja forsøger i alle led så som arbejdsforhold, produktion,  co2-regnskab, transport, emballage osv. at træffe bæredygtige beslutninger. Og så laver de pæne og gode sko*. Når alle de komponenter findes i en sko, ja så kan man da ikke andet end at blive overbevist.

Jeg gjorde i hvert fald.

IMG_7124

veja sneakersDe er købt i butikken River and Raven i København, men de kan også findes på deres webshop.
Den internationale webshop finder du her

*Det er jo individuelt, hvad der er gode sko. Jeg er vant til at gå i ultrabløde og lette Nike free,
Veja er ikke ligeså bløde, men i butikken fik jeg afvide, at de lige skal gås til.

Jeg glæder mig derfor til endnu flere bæredygtige skridt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Johanne 10. maj 2016 at 15:44

  Dejligt at du kunne bruge mine anbefalinger :) Jeg synes også de er lidt stive, men det er allerede meget bedre. Lige nu bruger jeg dem måske en halv dag ad gangen, og det går super.

  Lige en lille detalje omkring læder – det er vegetabilsk garvet ;) Vegetabilsk læder er et udtryk der ofte bruges om fake-læder.

  Btw rigtig fin blog. Ved ikke hvorfor jeg ikke har været på besøg før.

  • Reply Kamilla Maria Jakobsen 10. maj 2016 at 16:03

   Kære Johanne
   Tak for den rettelse ;)
   Og dejligt du kom forbi.. blogverdenen, omend det er i DK, er åbenbart stor, for jeg er også først stødt på din blog nu og glæder mig til at følge med hos dig! :)
   Kærligst,
   Kamilla

  Leave a Reply