Alt mellem himmel og mark

På Herrens Mark bogstaveligt

Jeg ville lige kigge forbi og sige Hej. Jeg pønser på et par indlæg der snart kommer op.

Men egentlig vil jeg bare lige løfte sløret en liiille smule for, at der er sket noget skønt:

Jeg har bogstavelig talt været på Herrens Mark. Det var i onsdags ude hos Vilde Violer i Birkerød (der dyrker økologiske blomster).

Her var jeg ude med dygtige Camilla Engrob, som skal hjælpe med mig layoutet til min bog. Vi skulle have nogle billeder til forsiden, og jeg må sige, at jeg tror vi fik det pletskud, jeg havde håbet på! Åh, altså hvor jeg glæder mig til I skal se.

Lige nu får I bare resterne af begivenheden.

Nemlig den lidt halvdøsige buket som jeg krammede mellem hænderne, og som symboliserer det jeg allerhelst vil med bogen: dyrke skønheden, skaberværket, det gode og smukke. Reflektere over livet, sorgen, håbet, glæden. Livet på Herrens Mark.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bente Christa Hansen 26. august 2017 at 11:30

    Kamilla, jeg glæder mig til at se mere, når du løfter sløret!

  • Leave a Reply