Alt mellem himmel og mark

Tid til hvile..

Jeg trækker stikket lidt. Slukker mobilen, skruer ned, giver mig en selv en pause fra at være “på” og tilgængelig. En tid til at se udover havet, gå ture, sænke farten og opsøge eventyr.

Jeg sender først plakater, hæfter og postkort igen i uge 31.

Kærligst,

Kamilla

Lad os fortsætte snakken om juni måneds bog “At finde helligt rum”, og måske har du lyst til at læse med i juli, når vi læser “du er min ø i havet”?

ps. Jeg deltager i den kirkelige ‘festival’ sommeroase i uge 29 i Horsens (www.sommeroase.dk). Jeg står for indretningen i Areopagos-katedralen og her kan du også finde mine plakater og postkort – kig endelig forbi hvis du er i nærheden! Jeg krydser fingre for, at min nye sending af hæfter er klar også. De er nemlig udsolgt i øjeblikket.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply