Alt mellem himmel og mark

Vi skrives ved..

Resten af januar holder jeg en pause herfra bloggen.

En af mine kære er alvorligt syg og der skal min energi og kræfter gå til.

Derudover vil jeg hellige januar til at deltage i et skriveforløb. Jeg faldt for kurset da jeg læste ordene:

Skrivelængslen. Den har været dér så længe, du kan huske og den bliver ikke mindre med årene. Tværtimod. Noget rasler og rumsterer dybt i dig og vil gerne udtrykkes, foldes ud og sættes fri. “Skrivelængsel er et symptom og handler faktisk sjældent om, at du partout skal skrive en bog eller udgive dine digte. Det handler om din længsel efter dig selv, din sjæl og den visdom, der bølger dybt i dig. Men det er også en længsel efter hengivelse til din iboende kreativitet og skaberkraft, at huske alt det, du glemte og tage det igen, som du mistede undervejs. En visdom og en vej, som du kan skrive og som bliver til, mens du gør det; skriver og hengiver dig til processen. ”

Jeg glæder mig til at vende tilbage hertil.

Instagram deler jeg løbende små dryp fra min hverdag, hvis du vil følge med.

Kærligst,

Kamilla

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply